Redovisningsassistent [NB this opening has expired]

Occupation: Redovisningsassistent
Employer: KIRRIBILLI AB
Workplace location: Mölndal, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-12
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Best of Basic är etablerade i Göteborg och Stockholm och online

Vi säljer damkläder och riktar oss mot målgruppen kvinnor över 35 år. Vi erbjuder våra kunder tyska, danska och svenska kvalitetsmärken och är specialiserade på färg och form. Vi är kända för vår gedigna service och vårt produktkunnande . Läs mer om oss på www.bestofbasic.se eller besök gärna vår butiker.

Vi tror att du är en person som söker en extra anställning, du kanske driver ett bolag på deltid, är pensionerad eller av någon annan anledning behöver ett extra tillskott av deltidstjänst.

Vi söker efter en person som är trygg och gärna arbetar självständigt. Du har en stark analytisk läggning och arbetar noggrant och strukturerat.

Vidare är du bekväm att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi söker efter en driven person med stort engagemang och som trivs i en föränderlig miljö och arbete i högt tempo som ställer krav på individen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter, som t ex:

- Löpande redovisning och ansvar för Leverantörsreskontra – skanning, kontering, distribution i e-attest, utbetalningar samt arbete med Kundreskontra – inbetalningar, uppföljning

- Arbeta med andra förekommande arbetsuppgifter som t ex bankbetalningar och avstämningar, hantering av anläggningar och inventarier.

Sedvanliga bokföringsarbete

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Record metadata

Click to view metadata