Junior projektledare till Vattenfall Services! [NB this opening has expired]

Occupation: Civilingenjör, energi
Employer: Academic Work
Workplace location: Ludvika, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2022-12-02
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Civilingenjör, energi;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du utbildning inom elektronik eller energi och vill utvecklas inom projektledning? Vattenfall Services söker nu dig som vill arbeta i en arbetsledande roll med breda kontaktytor. Missa inte möjligheten att påbörja din karriär på Vattenfall! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar elnätslösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Som junior projektledare kommer du tillhöra ett team om cirka 20-30 personer bestående av tekniker, beredare och projektledare. Dessutom har de ett tätt samarbete med ett flertal underentreprenörer. I rollen som projektledare kommer du initialt att hantera anslutningstjänster av standardiserad karaktär för beställande kund. Du kommer hantera höga volymer av ärenden och ha breda kontaktytor både internt och externt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chans till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att hantera ärenden via Vattenfalls interna system som hela tiden uppdaterar kund om status på respektive ärende. Arbetet sker enligt avtal utifrån t.ex. sluttider och kvalitet, dokumentation uppdateras och rapporteras löpande. Allt hanteras systemmässigt samtidigt som samordning för utförande, planering och omplanering oftast hanteras via telefon och mail.

#

Du erbjuds


* En professionell och affärsdriven miljö
* Breda utvecklings- och tillväxtmöjligheter


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Det kan komma att bli aktuellt med säkerhetsprövning innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Du kommer att informeras om detta under rekryteringsprocessen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior projektledare kommer du att arbeta med att hantera anslutningstjänster av standardiserad karaktär, men i takt med att du utvecklas kommer du även att arbeta med mer avancerade delar.

Du kommer att hantera stora volymer av ärenden med både korta och långa ledtider. Tjänsten innefattar även samordning med installatörer, kunder och Vattenfalls egna tekniker som utför uppdragen i fält. I viss mån kommer du att göra fältbesök.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som:


* Har en avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom elektronik eller energi alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömmer likvärdig
* Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom elektronik- eller energibranschen
* Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Innehar B-körkort


Det är meriterande om du har:


* ESA-utbildning
* Kännedom om ABT06
* Erfarenhet av SAP


#

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information:


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, arbetstider 07-16
* Placering: Ludvika


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Vattenfall här!

Record metadata

Click to view metadata