Kundservicemedarbetare till Invacare [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Brinner du för service och drivs av att alltid finna den bästa lösningen? Invacare är en global marknadsledare som är känd för sina innovativa, tekniska hjälpmedel av hög kvalité, vilka hjälper äldre och människor med funktionsvariationer med att underlätta användarens vardag och ger ett aktivt liv med livskvalitet. Nu söker vi en engagerad och glad kollega till Kundservice till vårt kontor i Spånga.

OM TJÄNSTEN
Invacare är världens ledande tillverkare av hjälpmedel för människor med funktionsvariationer, med marknadsnärvaro i över 80 länder och fler än 6 000 medarbetare globalt. Det är ingen slump att Invacare hämtar sitt namn från ”Innovation in healthcare” – innovation är deras livsluft.

I rollen kommer du att vara företagets ansiktet utåt och arbeta för att kunderna får service i världsklass. I din roll kommer du att ta emot och hantera inkommande kundärenden kopplade till ditt produktområde, Elrullstolar, scootrar & drivaggregat. Hos Invacare får du möjlighet att arbeta med produkter som gör skillnad för dina medmänniskor. Du är en del av ett team som har roligt tillsammans och där du erbjuds en arbetsmiljlö med högt i tak och många skratt.

Arbetstiderna är förlagda till kl. 08-17 och supporten har öppet till 16:30. Arbetet sker på plats på kontoret i Spånga.

ARBETSUPPGIFTER
Som Kundservicemedarbetare på Invacare innefattar ditt arbete kontakt med våra kunder, fabriker samt en tät dialog med övriga funktioner inom organisationen. Du fungerar som spindeln i nätet både internt och externt och för oss är en hög nivå av service till våra kunder viktig, där har du en stor betydelse när det gäller att finna de bästa lösningarna. Vi förbättrar ständigt våra produkter och våra kundprocesser för att ge den bästa supporten.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:


* Hantering av inkommande ärenden över telefon och mail
* Registrera ordrar
* Ta emot reklamationer
* Produkt- och leveransfrågor
* Reservdelsbeställningar


VI SÖKER DIG SOM
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper - då Invacare, precis som vi på Academic Work, tror och vill satsa på potential.

För att lyckas och trivas bra i rollen ser vi ser vi att du är en serviceinriktad person som tycker om att skapa nya kontakter, trivs i att kommunicera och bygga relationer med olika typer av människor. Vi ser att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, är en problemlösare och noggrann i ditt arbetssätt samt ett gott öga för detaljer. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra för kunden och har en positiv och konstruktiv inställning till arbetet.

Vi söker dig som:


* Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och till viss del engelska
* Älskar att hjälpa andra och att få saker gjorda
* Trivs i en social roll i en händelserik miljö där du dagligen har kontakt med många människor
* Har lätt för att lära dig nya saker


Det är meriterande men inget krav om du har:


* Ett teknisk intresse
* Har tidigare erfarenhet inom ett servicerelaterat yrke


#

Övrig information


* Start: Enligt ö.k. Helst omgående
* Omfattning: Heltid, med inledande provanställning
* Placering: Spånga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Invacarehär

Record metadata

Click to view metadata