Underhållskoordinator till stort företag inom metallindustrin [NB this opening has expired]

Occupation: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Employer: Academic Work
Workplace location: Uppsala, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri;



This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Företaget är världsledande inom skärande verktyg, verktygslösningar och "know how" för metallindustrin. Vi söker nu en underhållskoordinator till deras största tillverkningsenhet i Gimo. För denna roll tror vi på dig med teknisk bakgrund och några års erfarenhet av underhållsarbete. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Företaget är en global högteknologisk industrikoncern som fokuserar på att förbättra kundernas produktivitet, lönsamhet och hållbarhet. Företaget verkar inom fyra affärsområden med ansvar för forskning och utveckling, tillverkning och försäljning av sina respektive produkter och tjänster. Du kommer vara stationerad i Gimo, som är den största produktionsanläggningen i sitt slag med ca 1500 medarbetare.

Rollen hos företaget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig till en början fram till 31/1.

Du erbjuds


* En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där initiativ värdesätts
* En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
* En gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att få en bra start


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som koordinator av förebyggande underhåll är du ansvarig för att driva förbättringsarbete för en ökad maskintillgänglighet. Du är systemadministratör för företagets underhållsystem - Maximo - och du driver, utvecklar och administrerar förebyggande underhåll för underhållspersonal och operatörer, samt håller i utbildningar i systemet. Du ser även till att dokumentationen kring företagets maskiner och utrustning hanteras och förvaras på rätt sätt.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av underhållsarbete - gärna med fokus på förebyggande underhåll
- Är bekväm med att använda dator som arbetredskap
- Har goda kunskaper i Excel
- Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du:


* Har erfarenhet från Maximo och/eller SAP


Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du tycker om sociala kontakter och du har en god kommunikativ förmåga. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att testa nytt för att föra arbetet framåt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du också besitter en god samarbetsförmåga. Slutligen har du ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Placering: Gimo


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata