KRY söker junior IT service desk medarbetare [NB this opening has expired]

Occupation: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Helpdesktekniker/Supporttekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta på ett välkänt bolag och få en fot in i IT branschen? Hos Kry har du nu möjligheten att växa i rollen och få chansen att lära dig av ett team med hög kompetens. Om du drivs av att arbeta i en miljö med högt tempo, har god teknisk kompetens och trivs med användarkontakt så sök rollen redan idag, vi kör med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen kommer du vara en del av KRYs Service Desk team vilket är ett team med hög kompetens och goda resurser att ge dig en gedigen onboardning och upplärning. Vi ser att du har en bred teknisk kompetens och är både flexibel och snabblärd för att enkelt sätta dig in i rollen. Som person önskar vi att du har en god analytisk förmåga, har god social kompetens och trivs i en aktiv arbetsmiljö.

Du erbjuds


* En meriterande och utvecklande roll för dig som är junior i IT branschen
* Möjligheten att arbeta på ett företag som enligt YPAI 2022 (Young Professionals Attraction Index) kvalar in på listan av Top 100 mest attraktiva arbetsgivare. Läs mer HÄR
* En flexibel arbetsplats där du kan arbeta både på distans eller på kontoret
* En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Felsökning samt data administrering.
- Intern användarkontakt och support till KRYs användare
- Hjälpa till med flödet och installation av nya datorer, både MAC och PC.
- Servicedesk ärenden och avlastning av deras backlog
- Inventering av lager

VI SÖKER DIG SOM
- Kan tala och skriva på engelska obehindrat
- Har en relevant IT bakgrund, antingen från studier eller arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av Google, MS Office 365, Slack eller Miro
* Har arbetslivserfarenhet av roller som IT-tekniker/support, First - och second line support samt helpdesk eller liknande.
* Erfarenhet av att hantera MAC och PC
* Talar svenska flytande


#

Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: heltid
* Placering: centrala Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Krys vision är att kunna erbjuda alla patienter jämlik tillgång till vård av hög kvalitet – oavsett vem du är, var du bor eller vilken tid på dygnet det är. Det skapar trygghet.

Våra drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i vår app och erbjuder vård på 30 språk. Vi tar även emot patienter på våra fysiska vårdcentraler runtom i Sverige när det behövs.

Läs mer HÄR

Record metadata

Click to view metadata