Medarbetare med hög känsla för service sökes till Fitness24seven i Lund [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Fitness24Seven
Workplace location: Lund, Skåne län, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Fitness24Seven söker Site Responsible till Lund Centrum på 75 %

Som Site Responsible på Lund Centrum är du en del av ett högpresterande team som har i uppgift att sköta det dagliga arbetet på gymmet, vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste - att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Vi vill att alla ska trivas på gymmet och det är er uppgift att se till att alla medlemmar lämnar sitt träningspass med ett leende på läpparna - oavsett hur tufft eller svettigt det varit.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Site Responsible tror vi att du är en social och ansvarsfull person som aldrig skulle låta en medlem gå hem med mungiporna nere. Att arbeta på egen hand är inga problem för dig och du har lätt för att hantera oväntade situationer. Framför allt har du ett brinnande intresse för träning - och vill precis som vi gör världen till en lite hälsosammare plats.

På Lund Centrum har vi öppet i receptionen Mån-Tors kl. 10:00-20:00, Fre kl. 10:00-19:00, Lör kl. 10:00-17:00 och Sön kl. 10:00-17:00, som Site Responsible 75 % på Lund Centrum kommer dina arbetstider variera under receptionens alla öppettider.

Gymmet erbjuder styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Här finns separat tjejgym, gruppträning och personlig träning i fräscha och inspirerade träningslokaler.

Du kommer ingå i ett härligt team som tillsammans ser till att gymmet och medlemmarna mår riktigt bra!

Arbetsuppgifter
Detta kommer du göra som Site Responsible

Ha daglig kundkontakt, hjälpa medlemmar i alla möjliga situationer både på plats på gymmet men även via mail och telefon.
Hålla ordning på anläggningen genom att plocka vikter och torka maskiner.
Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.
Arbeta mot uppsatta mål och budgetar samt hantera beställningar.

Vi söker dig som…
är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter
.. är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskaper i engelska
.. bara brinner för träning och hälsa och som är redo att ge allt!

Meriterande om du har erfarenhet av:
att ha arbetat på gym eller i reception

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 5 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Record metadata

Click to view metadata