Rekryteringsstöd till bemanningsenheten funktionsstöd sydväst [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Göteborgs Stad , Förvaltningen för funktionsstöd
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Rekryterare/Rekryteringskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenheten Funktionsstöd sydväst söker nu 1 driven, stabil, strukturerad samt mål- och resultatinriktad junior HR-specialist (rekryteringsstöd). Uppdraget innebär att du rekryterar timavlönade vikarier och semestervikarier till våra verksamheter inom Funktionsstödsförvaltningen utifrån en uppdragsutökning.
Tjänsten passar extra bra för dig som är i början av din HR-karriär eller som vill bygga på ditt CV med erfarenhet.

Ditt uppdrag är att stödja enheten med rekryteringsarbete för att säkra bemanningsuppdraget.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
- Stämma av verksamhetens behov för att kvalitetssäkra vår bemanningsprocess.
- Läsa ansökningar/CV och göra urval.
- Löpande intervjua lämpliga kandidater.
- Säkerställa referenstagning, intyg, betyg etc.
- Administrera (registrera, arkivera etc.).

Din arbetstid är förlagd dagtid 2-3 dagar per vecka måndag till fredag, med möjlighet till flexibilitet utifrån eventuella studier.


KVALIFIKATIONER
Du har pågående eller avslutade studier till personalvetare.
Det är meriterande om du tidigare arbetat i dessa system: Personec, Time Care pool, Time care planering, Winlas, Visma och Refapp.

Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. Du motiveras av tydligt definierade mål och har förmåga att omvandla dessa till en konkret handling. Med fokus på målet kan du omprioritera arbetet vid ändrade förutsättningar eller behov. Du följer upp och rapporterar resultat och måluppfyllelse. Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress. Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

ÖVRIGT
Bifoga ditt studieintyg eller examensbevis på efterfrågad utbildning.
Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:

- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden


Om du blir erbjuden tjänsten ska du visa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal skrivs.

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Record metadata

Click to view metadata