Medfit söker en Receptionschef med hjärta för service och ledarskap [NB this opening has expired]

Occupation: Receptionschef
Employer: Medfit AB
Workplace location: Huddinge, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-04
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Medfit jobbar utifrån ett koncept där primärvårdsrehab förenas med det senaste inom friskvård och träning. Hos oss arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer tillsammans med personliga tränare, gruppträningsinstruktörer i samspel med vårt härliga serviceteam.

Medfit tillhandahåller tjänster som hjälper och inspirerar människor att leva ett hälsosammare liv i rörelse. Vi är ett företag under utveckling som erbjuder en verksamhet med korta beslutsvägar och fräscha lokaler med moderna gym.

Det är våra medarbetare som gör vårt företag framgångsrikt och tillsammans arbetar vi utifrån våra värdeord: glädje, kompetens, respekt och nytänkande.

Just nu söker vi efter en driven och ambitiös receptionschef som vill leda och utveckla vårt servicecenter. I servicecenter ingår medarbetarna i våra tre receptioner för respektive anläggninng och vårt callcenter.

Om tjänsten

Du kommer att se till att alla som jobbar i vårt serviceteam blir våra ambassadörer och bidrar till goda kundupplevelser där vi på olika sätt hjälper människor att bli hälsosammare.

Vi söker en person som vill ta vårt servicecenter till nästa nivå i takt med att vi som företag växer. Du med ditt ledarskap kan inspirera och motivera våra medarbetare att leverera bästa tänkbara service till såväl patienter, gymmedlemmar och kollegor.

I rollen som receptionschef ansvarar du för vårt servicecenter, planering av verksamheten och schemaläggning därefter. Du är en god ledare och bra på att jobba proaktivt.

Du och ditt team är en viktig del av vår kundupplevelse och tillsammans ser ni till att kunden möts av ett rent och välkomnande center varje dag.

Rollen som Receptionschef är varierande och innebär bland annat:

Din profil

För att lyckas så ser vi gärna att du har en god social kompetens med en stor förståelse att bemöta olika behov hos våra kunder. Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt arbete i trevliga miljöer.

Krav:

Vi söker dig som har minst ett par års dokumenterad erfarenhet som ledare av liknande position.

Du rapporterar till Service Manager.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Arbetstider: mestadels dagtid men kan även innebära kvällar och helger vid behov.

Välkommen med din ansökan!
Record metadata

Click to view metadata