Scancloud söker systemutvecklare [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: Scancloud AB
Workplace location: Östersund, Jämtlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Systemutvecklare/Programmerare;
Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Scancloud söker en systemutvecklare

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Visma koncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över tjugo tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i

absolut teknisk framkant på marknaden För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass och fortsätta vår tillväxtresa behöver vi nu förstärkning och söker DIG.

I rollen som systemutvecklare kommer du jobba med att underhålla och vidareutveckla våra egna produkter samt jobba med nya produkter och integrationer mot andra system.

Vi söker därför Systemutvecklare!

Vill du jobba med utveckling av Scanclouds egenskrivna produkter inom elektronisk faktura och orderhantering tillsammans med ett tight team av utvecklare? Då har du chansen nu.

Du skall jobba med att förvaltning och förädling av befintliga produkter, utveckling av nya produkter och tillsammans med övriga delar av organisationen säkerställa att våra produkter är stateof the art inom det område som vi verkar. Du får jobba med ett härligt gäng kollegor på vårt huvudkontor i Östersund och du kommer genom att bidra i utvecklingen av våra lösningar underlätta vardagen för många tusen företag som nyttjar våra tjänster.

Vad kommer du ha för arbetsuppgifter?

•Du får en viktig roll i att säkerställa fortsatt hög kvalitet på befintliga system genom proffsig systemförvaltning och löpande modernisering av systemen.

•Du får delta i utvecklingen av nya produktdelar på den senaste tekniken, t ex microservices.

•Du får jobba med Azure, C# och ett flertal olika front end ramverk

Din Profil

Vi söker dig som brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole/universitetsexamen inom IT eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med högt engagemang och intresse för ditt arbete och bidrar med tankar och idéer om förbättring i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs. Meriterande kunskaper är:•C#, .NET•Erfarenhet av Azure•Erfarenhet av olika front-end ramverk•Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Du talar och skriver flytande svenska och bra engelska. Du har högt engagemang och är hjälpsam. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt, självständigt eller tillsammans med kollegor.

Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Ansökan skall dock vara inne senast 15/11 , tillträdesdatum är så tidigt som möjligt 2023.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av CTO, Andreas Kvarnström på 070-6196865. Ansökan skickas till career@scancloud.se.


Record metadata

Click to view metadata