IT-testledare/testare till Folktandvården Stockholm [NB this opening has expired]

Occupation: Testledare
Employer: Folktandvården Stockholm
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Testledare/QA lead;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du vara med och bidra till Folktandvården Stockholms framgång? Folktandvårdens huvudkontor på Södermalm söker nu en IT-testledare/testare.

Ta chansen och ansök till ett av Europas största tandvårdsföretag redan idag!

Folktandvården Stockholm är ett bolag som ägs av Region Stockholm, och som omfattar i huvudsak två affärsområden, allmäntandvård och specialisttandvård. Folktandvården Stockholm leds av vår vd med stöttning av ledningsgruppen. Utöver vd-stab består vi av sex avdelningar inom områdena ekonomi, IT, kommunikation, medicinteknik och lokaler, forskning-, utveckling och utbildning samt personal på huvudkontoret och vi är cirka 60 medarbetare som arbetar här. Huvudkontorets roll är att ansvara för lednings- och stödprocesserna som stöttar vår kärnverksamhet med cirka 2 000 medarbetare. Våra 80 kliniker finns på hela 65 olika geografiska platser i länet, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om runt 1,4 miljoner kunder. Vi behandlar majoriteten av Stockholms barn, och dessutom ungefär var tredje vuxen.

Ditt uppdrag
I rollen som IT-testledare får du vara med och bidra till att utveckla och kvalitetssäkra Folktandvården Stockholms viktigaste affärsprocesser. Du kommer att ha ansvar för kvalitetssäkring och teststrategier med fokus på acceptanstester mot leverantör. I rollen ingår även att arbeta operativt med test, där du behöver hålla dig a jour med den senaste tekniken och metodiken.

IT-avdelningen är indelad i tre områden: infrastruktur, support och förvaltning av våra system. Vi har en hybrid arbetsplats vilket innebär att vi idag arbetar två dagar i veckan på kontoret på Södermalm och tre dagar hemifrån.

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom test och kvalitet där du har arbetat inom olika ansvarsområden, antingen som konsult eller i en linjeroll. Dessutom har du en utbildning som testledare.

 Vi ser att du har erfarenhet av:

- Testplanering och testexekvering
- Integrationstester
- Erfarenhet av SQL
- En coachande ledarstil
- Gärna ISTQB-certifiering
- Gärna erfarenhet av testautomatisering

Tjänsten innebär daglig interaktion med våra användare, därför har du en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande för rollen är om du har arbetat eller haft uppdrag inom större bolag eller myndighet.

Vidare som person har du en förmåga att förutse problem och analysera situationer för att identifiera ologiska lösningar. Du har ett kund- och resultatfokuserat arbetssätt och en vilja att utvecklas och lära nytt. Dessutom du använder du din kommunikativa förmåga till att hålla andra informerade. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Det här är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att ske löpande, så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 november-2022.

Vill du veta mer?
Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, IT-chef Katrin Windefalk, katrin.windefalk@regionstockholm.se.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Record metadata

Click to view metadata