Lagerarbetare/Innesäljare [NB this opening has expired]

Occupation: Lagerarbetare
Employer: Svensk Autorekrytering AB
Workplace location: Växjö, Kronobergs län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lagerarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Arbetsbeskrivning
Trivs du på en arbetsplats där kundnöjdhet och personaltrivsel står i fokus? Lockas du av en omväxlande roll med kundkontakt, försäljning, leverans och lagerarbete? Bra! Läs då mer här:

Släpis AB ingår i BPW-koncernen, en av världens största tillverkare av axlar till släpfordon. Med anläggningar runt om i hela Sverige söker vi nu fler kollegor till Växjö.


Arbetsbeskrivning

I denna varierande roll kommer du på ett proaktivt arbetssätt bidra till en ökad merförsäljning hos både befintliga och potentiella kunder. Detta genom att utföra logistiken och leverans ut till kund och därmed blir du ansiktet utåt för information och support gällande Släpis produktutbud.

Arbetet kommer bland annat att innefatta:

• lagerarbete med plock, pack och påfyllning
• leverans till kunder med budbil
• skapa merförsäljning genom information, support och vägledning till kunder
• samarbeta och stötta kollegor i kunddisken

I denna roll kan även tunga lyft förekomma.

Du erbjuds:
Hos Släpis i Växjö kommer du få ett härligt gäng kollegor som ser potentialen i dig, du kommer att kunna växa i takt med rollen då det finns goda utvecklingsmöjligheter. Släpis och BPW Group har hög medarbetartrivsel och erbjuder goda personalförmåner.


Din Profil
Din Profil
Vi söker dig som har hög serviceanda, är social, självgående och driftig. Du är engagerad och mån om att alltid leverera högsta service till både dina kunder och leverantörer. För att passa in i vårt team är du precis som övriga Släpis medarbetare - en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och inte rädd för att hugga i.

Vidare ser vi att du uppfyller dessa förkunskaper och krav:

• körkort B, meriterande med truckkort
• erfarenhet av kundkontakt, meriterande av försäljning
• erfarenhet av lagerarbete eller budbilsservice är meriterande

För att trivas hos oss är du nyfiken och intresserad av Släpis produktsortiment. Du trivs i en varierad roll och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter.


Om företaget
Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.

Läs mer om oss här: www.slapis.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Sofie Nilsson sofie.nilsson@autorekrytering.se
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Record metadata

Click to view metadata