Skoladministratör till Egebyskolan, 75-100% [NB this opening has expired]

Occupation: Skolassistent
Employer: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Workplace location: Mjölby, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-03
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara en del av Egebyskolans gemenskap?

Egebyskolan är tvåparallellig för elever från förskoleklass till årskurs 3, med tillhörande fritidshem. Egebyskolan har också förmånen att ha en särskola, årskurs 1-9. Egebyskolan ligger centralt i Mjölby, med närhet till pendeln, men även till Skogssjön med dess naturområde. Vi har en fin skolgård med liten skogsdunge och gräsytor som inbjuder till lek. På Egebyskolan möts dagligen ca 180 elever och ca. 50 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör skall du bistå såväl rektor som medarbetare med administrativ hjälp. Du kommer vara skolans ansikte utåt då du kommer ha kontakter med vårdnadshavare, elever och andra aktörer.

I uppdraget ingår bland annat elevadministration, fakturahantering, hantering och kontroll i lönesystemet, vikarieanskaffning, inköp, post och dokumenthantering, dataansvar, arkivering.

Arbetsuppgifterna kräver god förmåga att arbeta i de system som verksamheten använder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning, det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration.

Du har erfarenhet av administrativt arbete gärna inom förskola/skola och har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemen Raindance, Personec P, Edlevo, Unikum, Skola 24 och Time Care pool.

Som person är du serviceinriktad, lättlärd och har en hög integritet. Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Vidare är du flexibel, har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö samt är drivande och vill utveckla ditt arbete. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du har även lätt att arbeta väl med personer i olika sammanhang och funktioner

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete, präglad av det goda samarbetet och en tydlig flexibilitet.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Record metadata

Click to view metadata