Operativ inköpare till Envac ♻️ [NB this opening has expired]

Occupation: Inköpare
Employer: Wrknest
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Inköpare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta i ett företag som bidrar till en bättre miljö och gillar att arbeta med administration och kommunikation? Som Inköpare till Envac får du en viktig och meningsfull roll med stor frihet i ett företag som leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmarta avfallshantering.

Om tjänsten
Envac är ett svenskt miljöteknikföretag som erbjuder modern avfallshantering för framtidens städer genom att utveckla, leverera och underhålla underjordiska sopsugsanläggningar. Envac söker nu efter en inköpare som kommer vara placerad antingen i Stockholm eller Göteborg. Du kommer jobba i ett team av erfarna inköpare. Detta är en chans för dig som är i början av din karriär inom inköp och vill utvecklas i rollen som operativ inköpare hos en global leverantör med fokus på hållbarhet.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd på Wrknest på uppdrag hos Envac.


Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen kommer innebära att tillsammans med teamet ansvara för hela inköpsflödet. Du kommer att arbeta nära projektledare och andra interna kunder och kontakter. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta operativt inköpsarbete där du ansvarar för orderhantering, leveransbevakning, orderbekräftelse, fakturagranskning, reklamationer och leveranskontroll. Du kommer även tillsammans med ditt team att samordna det logistiska flödet och en viktig del i ditt arbete kommer vara att ha nära kontakt med leverantörer, kunder och speditörer.

Vi söker dig som

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Har tidigare erfarenhet i en roll som inköpare eller inköpsassistent
- Har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller liknande
- Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt med erfarenhet inom ExcelVi ser det som meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i CRM-system
- Skapa processflöden i affärssystem inom inköpVid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, har en god kommunikationsförmåga och är självgående. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.


Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm/Göteborg
Omfattning: Heltid 40h/v
Anställningsform: Konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Envac är ett svenskt företag som leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering och har en vision att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén och lämna en grönare planet för kommande generationer. Envac är stolta uppfinnare av sopsugen som bidrar till väsentligt färre sopbilar, minskade utsläpp och en tystare gatumiljö. Företaget finns i 20 olika länder och i Sverige finns ca 100 anställda fördelade på 4 orter.

Record metadata

Click to view metadata