Produktionsplanerare till ett ledande tillverkningsbolagđŸ§©đŸ“ˆ [NB this opening has expired]

Occupation: Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Employer: Wrknest
Workplace location: Upplands VÀsby, Stockholms lÀn, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Wrknest söker nu en Produktionsplanerare till ett internationellt bolag som Àr ett av de ledande företagen inom design, tillverkning och distribution av produkter och teknologier för Äkprestanda.

TjÀnsten Àr en direktrekrytering vilket innebÀr att rekryteringsprocessen sker genom oss pÄ Wrknest men du kommer anstÀllas direkt hos företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter
Rollen som Produktionsplanerare innebÀr att:

Bidra till att utveckla strategier för produktstrukturer och operationslistor för att göra dem mer effektiva, Ă„teranvĂ€ndningsbara (”modultĂ€nk”) och som stöttar kraven för industrialisering, leveranstider, kapitalbindning och produktivitet.

Löpande arbeta med produktionsberedning (strukturer, operationslistor och produktionstider) och lagerstyrningsparametrar inklusive in- och utfasning av komponenter och Àven produkter, per artikelsegment och fas i livscykeln. Definition och uppföljning av motsvarande KPI (Key Performance Indicators).

FÄnga och analysera stora datamÀngder, ofta genom SQL-programmering och avancerad Excel-bearbetning av data.

Definiera och underhĂ„lla parametrar som stöttar order- och materialflöden i Öhlins globala nĂ€tverk av tillverkande och distribuerande siter.

Vi söker dig som har

- Högskoleutbildning inom produktion eller logistik
- GrundlÀggande kunskaper i Material- och Produktionsstyrning, förstÄelse för marknadens behov av leveranstider samt hur diskret tillverkning bedrivs.
- Erfarenhet frÄn produktion-, produkt- och distributionsutveckling
- BehÀrskar svenska och engelska bÄde muntligt och skriftlig


Rollen passar dig som trivs i en roll dÀr det hÀnder mycket och du fÄr chansen att utveckla dina förmÄgor att strukturera och förbÀttra processer. Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ det Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr strukturerad, noggrann och driven. Som person Àr du Àven kommunikativ och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: OmgÄende

Plats: Upplands VĂ€sby

Omfattning: Heltid

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest
PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata