Supply Planner till ett ledande tillverkningsbolag! đŸŽïž [NB this opening has expired]

Occupation: Lagerplanerare
Employer: Wrknest
Workplace location: Upplands VÀsby, Stockholms lÀn, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Wrknest söker nu en Supply Planner till ett internationellt bolag som Àr ett av de ledande företagen inom design, tillverkning och distribution av produkter och teknologier för Äkprestanda.

Detta Àr ett direktrekrytering dÀr du bli anstÀlld av vÄr kund men rekryteringsprocessen sköts av oss pÄ Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Supply Planner försörjer du fabriken med komponenter, delmonterade enheter och lagret av fÀrdiga produkter frÄn andra tillverkande enheter. Du följer hela kedjan frÄn kundprognos, via produktionsplan och leverantörsprognos till inköpsorder och godkÀnd inleverans.

Produktionsplanerare planerar och följer upp produktionen med syfte att erhÄlla en jÀmn, förutsÀgbar och effektiv produktion som tillfredsstÀller kunders och företagets mÄl pÄ leveranstider och -precision, kapitalbindning och produktivitet.

Utmaningen ligger i att kombinera lÄnga, och ibland osÀkra, ledtider pÄ material med kortare leveranstider pÄ produkter till kund. En annan utmaning Àr företagets stora produktflora, stora antal varianter och relativt korta livscykler.

Det strategiska ansvaret för vÄr leverantörsbas med bl.a. sourcing och leverantörsutveckling, ligger pÄ ocksÄ inköpsavdelningen.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av att försörja en monteringsfabrik och planera produktion
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av IFS eller liknande system

Rollen passar dig som trivs i en roll dÀr det hÀnder mycket och du fÄr chansen att utveckla dina förmÄgor att strukturera och förbÀttra processer. Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ det Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! DÀrför söker vi dig som Àr strukturerad, noggrann och driven. Som person Àr du Àven kommunikativ och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Upplands VĂ€sby

Omfattning: Heltid

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval

Om Wrknest
PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata