Laboratorieingenjör till spännande bolag 🧪 [NB this opening has expired]

Occupation: Kemiingenjör
Employer: Wrknest
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om tjänsten

Vi söker just nu flera laboratorieingenjörer för ett spännande uppdrag hos en kund som jobbar med världsledande tekniker inom återvinning av syror och metaller. Företaget satsar just ny mycket på utveckling av nya tekniker och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor som vill vara med på denna resa. Detta passar dig som är i början av din karriär och vill få mycket praktisk erfarenhet från labbmiljö och få in foten på ett bolag i stor tillväxt.

Detta är ett konsultuppdrag via Wrknest där man jobbar på plats hos kund.Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta mycket hands on i kundens utvecklingslaboratorium. Dina dagar kommer bestå av mycket labbande och rollen passar dig som trivs i en labbmiljö. Du kommer i huvudsak att arbeta med att genomföra olika våtkemiska försök och samla in data från dessa. Du kommer även att arbeta med en del dokumentation där du skriver rapporter på engelska. Du jobbar i nära samarbete med en utvecklingsingenjör och kommer således också supporta i utvecklingsarbetet.

Vi söker dig som har

- Utbildning inom kemi eller motsvarande
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Vi ser det som meriterande

- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i laboratorium, via arbete eller skola
- Goda kunskaper i svenska


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är prestigelös, teamplayer och nyfiken. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm, Spånga. Arbetet utförs på labb vilket gör att hemarbete är begränsat.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Konsultuppdrag 6 månader med goda chanser till förlängning/överrekrytering till kund.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata