Senior Account Manager inom Factoring till Nordfin Capital 📊💰 [NB this opening has expired]

Occupation: UtesÀljare
Employer: Wrknest
Workplace location: , , Sverige
Last application date: 2023-04-02
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: UtesÀljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du vara med pĂ„ resan och fortsĂ€tta bygga ett av Nordens mest intressanta fintech-företag och i grunden förĂ€ndra hur reskontrahantering och fakturering sker idag? Är du en duktig sĂ€ljare med mycket erfarenhet frĂ„n Factoring-branschen som Ă€r van att bygga kundrelationer och drivs av en resultatinriktad anda? DĂ„ kan detta vara tjĂ€nsten för dig!

Om företaget
Nordfin skapades för att lösa ineffektiva och utdragna fakturaprocesser som lÀnge varit ett faktum för branschen. De erbjuder istÀllet sina kunder femstjÀrnig service i sitt egna IT-system dÀr kunden i sin tur, alltid Àr i kontroll av sina egna kunder. Sedan starten i Sverige 2018 har företaget genom sina unika tekniska lösningar revolutionerat faktura- och reskontrahanteringen genom att bistÄ som en partner genom hela faktureringsflödet.

Som medarbetare pÄ Nordfin ges du en fantastisk möjlighet att visa framfötterna och fÄ stor utvÀxling pÄ det du gör. Bolaget bestÄr idag av drivna individer med olika erfarenheter och kompetenser som tillsammans skapat lönsamhet frÄn start och etablerat verksamheten bÄde till Norge och Finland.

Detta Àr en direktrekrytering, vilket innebÀr att rekryteringsprocessen sköts av Wrknest och du blir anstÀlld hos vÄr kund Nordfin Capital.

Om tjÀnsten och du som söker
Nordfin strÀvar efter fortsatt tillvÀxt och söker en erfaren Senior SÀljare för att öka affÀrer med fokus pÄ nya kunder samt att stödja utveckling av försÀljning pÄ nuvarande och vÀxande kundbas. Du har god kÀnnedom inom den nordiska factoring-marknaden och kommer ges stort frihet under ansvar för att dagligen kommunicera med nyckelpersoner för att driva vÀrdeskapande samtal och försÀljningsmöjligheter. Du besitter förstÄelsen för de utmaningar som företag och privatpersoner kan stÄ inför gÀllande fakturaprocesser och ser nyttan och möjligheterna i produkten. Med eget IT-system för reskontrahantering, fakturaköp och finansering kommer du som sÀljare bort frÄn fyrkantiga tankesÀtt och bestÀmda ramar för att istÀllet kunna erbjuda dina kunder vÀlanpassade lösningar med mer frihet.

Vi söker dig som har

- Flera Ärs erfarenhet av sÀlj frÄn finans-och factoringbranschen
- Universitetsutbildning inom finans/ekonomi eller liknande
- Flytande sprÄkkunskaper i bÄde svenska och engelska
- Ett analytiskt tankesÀtt för att förstÄ marknaden
- Ett eget driv och Àr resultatinriktad för att lyckas med dina affÀrer


Vi ser det som meriterande

- Att besitta stora kontaktytor och redan ha ett nÀtverk av kunder

Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. DÀrför söker vi dig som Àr kundfokuserad, ansvarstagande och resultatinriktad. Som person Àr du Àven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: OmgÄende eller med hÀnsyn till eventuell uppsÀgningstid

Plats och omfattning: Heltid med hög flexibilitet avseende arbetsplats (huvudkontor finns i Stockholm, HumlegÄrden)

AnstÀllningsform: Tillsvidare med inledande provanstÀllning

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest
PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata