Koordinator till Telge Energi đŸ•žïžđŸ§© [NB this opening has expired]

Occupation: Backofficepersonal
Employer: Wrknest
Workplace location: Stockholm, Stockholms lÀn, Sverige
Last application date: 2023-03-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Backofficepersonal;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om tjÀnsten
Telge Energi Àr elbolaget som alltid utmanat branschen. Nu tar de nÀsta kliv i att göra det enkelt för mÀnniskor och företag att agera hÄllbart genom att sÀlja el mÀrkt med Bra Miljöval, kÀmpar för hÄllbar vattenkraft och satsar pÄ svensk solkraft.

Telge Energi söker nu en koordinator som kommer vara nyckelpersonen i att hÄlla ihop den vardagliga leveransen av solceller och laddboxar till deras kunder. Du fÄr hÀr chansen att komma in i ett bolag som har stort fokus pÄ försÀljning, kundnöjdhet och att utvecklas tillsammans. I ett öppet kontorslandskap med nÀrhet till alla avdelningar kan du med enkelhet tala med kollegor, samt ge och fÄ feedback för att nÄ bÀsta möjliga resultat. HÀr trivs medarbetarna vÀldigt bra ihop och fullt fokus ligger pÄ affÀrens bÀsta, försÀljning och kundnöjdhet. Samtidigt finns det Àven tid för att skratta och ha roligt med varandra.

Detta Àr ett konsultuppdrag pÄ 6 mÄnader med mycket goda chanser till förlÀngning, dÀr du blir anstÀlld via oss pÄ Wrknest och arbetar ute hos kund.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Telge Energis koordinator blir ditt uppdrag att hÄlla ihop planering och koordinering av deras installatörsteam dÀr du sÀkerstÀller att projekten gÄr enligt plan frÄn start till slut dÀr centrala delar sÄsom nödvÀndigt installationsmaterial finns pÄ plats nÀr installatörerna dyker upp. Du ansvarar för att skapa förutsÀttningarna inför en pÄbörjad leverans vilket innebÀr administrativa uppgifter mellan nÀtbolag, distributörer och installatörer som du övervakar och kommunicerar till kund, installatör och sÀljare.

Under pÄgÄende projekt förvÀntas du övervaka genom installatörerna och dokumentera och kommunicera eventuella avvikelser som kan dyka upp. Kommunikationen mellan installatör och kund spelar en viktig del vilket gör att du förvÀntas hÄlla ihop den kommunikationen över telefon och mail. I din koordinerande roll kan du ocksÄ vid behov förvÀntas sammanstÀlla lagerinventarier, projektunderlag samt stötta solcellsrÄdgivarna med administrativa uppgifter.

Du kommer att tillhöra ett team bestÄende av tio personer varav Ätta personer har rollen som sÀljare. Du kommer att arbeta tÀtt ihop med leveransansvarig som ansvarar för att alla projekt levereras enligt plan.

Vi söker dig
som brinner för försĂ€ljning, kundkontakter och ”ordning och reda”. Du gör alltid det lilla extra med fokus pĂ„ lösningen bĂ„de för företaget och kunden. Vi tror ocksĂ„ att du har en positiv instĂ€llning och har en vilja att bli bĂ€st pĂ„ det du gör. Det som driver dig Ă€r ambitiösa mĂ„lsĂ€ttningar och du motiveras av personlig feedback. Ett intresse av att bevaka marknadstrender i branschen som kan hjĂ€lpa Telge Energi att vidareutveckla sin affĂ€r Ă€r en sjĂ€lvklarhet i ditt tĂ€nk.

Erfarenheter

- Flytande i Svenska och Engelska, tal och skrift
- Mycket god erfarenhet inom Office-paketet
- Tidigare arbetat med att koordinera projekt av liknande sort
- Van att arbeta i olika system
- Erfarenhet av försÀljning och kundbemötande


Vi ser det som meriterande

- Tidigare arbetat som projektledare eller koordinator
- Erfarenhet frÄn elbranschen och krafthandel
- Tidigare arbetat i Microsoft Dynamics CRM system
- Erfarenhet av att jobba med slutkund, för att ha förstÄelse i kundupplevelsen som rÄdgivare, arbetsledare eller montör/elektriker


Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. DÀrför söker vi dig som Àr engagerad, samarbetsvillig och har förmÄgan att skapa goda relationer. Som person Àr du Àven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: OmgÄende eller med hÀnsyn till eventuell uppsÀgningstid

Plats: SödertÀlje

Omfattning: Konsultuppdrag 6 mÄnader, heltid, 40h/v

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.Om företaget
Telge Energi (https://telgeenergi.se/) Ă€r elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sĂ€nkte de priserna, sen kĂ€mpade de mot kolkraften. Nu tar de nĂ€sta kliv i att göra det enkelt för mĂ€nniskor och företag att agera hĂ„llbart. DĂ€rför sĂ€ljer de el mĂ€rkt med Bra Miljöval, kĂ€mpar för hĂ„llbar vattenkraft och satsar pĂ„ svensk solkraft. DĂ€rför tjatar de pĂ„ politiker, utmanar branschen till förĂ€ndring och stöttar ungas kamp för klimatet genom Children’s Climate Prize.

Om Wrknest

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata