Produktionsledare [NB this opening has expired]

Occupation: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Employer: Norma Precision AB
Workplace location: Eda, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du jobba med utveckling av människor och processer? Vill du vara en del av ett team som drivs av nya utmaningar? Norma Precision letar efter en dedikerad och engagerad produktionsledare. Är det du?

Om tjänsten

Hos oss kommer du tillsammans med fyra produktionsledare vara ansvarig för produktionen. Du leder det operativa arbetet och motiverar din personal mot gemensamma mål. Tillsammans med dina medarbetare ser vi att du kontinuerligt arbetar med utvecklings- och förbättringsarbete som syftar till att effektivisera såväl produktionen som hela verksamheten. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och leverans inom ditt eget ansvarsområde och rapporterar direkt till produktionschefen och du är en del av produktions ledningsgrupp

Våra medarbetares arbetsmiljö är nummer ett för oss. Vi arbetar med förbättringsarbete som rör både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön och vi ser att du har en ledande roll i dessa frågor.

Under de senaste två åren har Norma tredubblat sin produktion. Vi har behov av snabb utveckling och nytänkande. Du kommer bli en naturlig del i tvärfunktionella lag där fokus på lösning och framdrift är stort.

Om Dig

Vi söker dig som vill utveckla dig själv, dina medarbetare och vår verksamhet. Du har en gedigen kunskap och erfarenhet från tillverkande industri, där utveckling och förbättringsarbete har varit i centrum. Som produktionsledare har du förmåga att analysera var vi är idag och använda dina kunskaper och erfarenheter för att skräddarsy utvecklingsarbetet så att det ger goda, positiva effekter både på kort och lång sikt. Du har lätt för att ta initiativ till att starta upp och genomföra aktiviteter.

För att vara framgångsrik i rollen har du ett genuint intresse för att utveckla människor och tillverkningsprocesser och du är engagerad i verksamhetsområdets arbete. Du trivs i en ledande position där ansvarstagande och beslutsfattande faller sig naturligt. Dina tidigare ledarerfarenheter är väletablerade och du har inga problem med att situationsanpassa ditt sätt att leda och utveckla.

Om oss

Norma Precision AB tillverkar jakt- och skytteammunition. I sortimentet ingår cirka 150 olika patroner i ungefär 50 kalibrar och är därmed ett av världens största sortiment. Omsättningen uppgår till 700 MSEK och vi är idag 320 anställda i Åmotfors. Vi jobbar med stort fokus på leverans och kvalitet och att vidmakthålla en säker och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas.

Norma Precision ingår i Beretta Holding S.A. tillsammans med ett 50-tal andra företag i branschen. Läs mer på www.norma-ammunition.com. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Caroline Jonsson på telefon 073-081 31 65. Välkommen med din ansökan till hr.norma.ammotec@ruag.com senast den 31 oktober 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Record metadata

Click to view metadata