Mekanikkonstruktör [NB this opening has expired]

Occupation: Maskinkonstruktör
Employer: Norma Precision AB
Workplace location: Eda, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du några års erfarenhet som mekanik- eller maskinkonstruktör? Är du flexibel, social och prestigelös, tar egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål? Då finns det på Norma en möjlighet att få en spännande utmaning i ett växande företag.

Om tjänsten

Arbetet innebär ändringar och förbättringar på befintliga maskiner, utvecklingsprojekt och ansvar för framtagning av mekaniska konstruktioner. En viktig del i arbetet är standardisering av komponenter. I rollen kommer du ha kontakt med de flesta funktioner inom företaget men med huvudfokus på produktions- och underhållsavdelning. Du ska även göra underlag för tillverkning och kommer ha kontakter med leverantörer för offerter och inköp.

Teknikavdelningen består idag av 14 medarbetare varav 5 arbetar inom konstruktion. Du kommer att rapportera direkt till teknikchefen.

Den första tiden kommer du ges möjlighet att gå parallellt med en kollega som jobbat hos oss i flera år.

Om dig

Vi söker dig med vana av att arbeta med 3D-CAD verktyg och PDM-system och förmåga att konstruera och göra tillverkningsritningar. Har du dessutom kunskaper inom maskinkonstruktion såsom maskindelar, fixturer m.m. är det meriterande.

Du är ingenjör inom maskinteknik/konstruktion eller har för anställningen annan relevant utbildning.

Du har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens.

Så är du genuint teknikintresserad, gillar att skapa kreativa lösningar och arbetar strukturerat och organiserat ser vi fram mot att få presentera en roll i ett företag med många möjligheter.

Om oss

Norma Precision AB tillverkar jakt- och skytteammunition. I sortimentet ingår cirka 150 olika patroner i ungefär 50 kalibrar och är därmed ett av världens största sortiment. Omsättningen uppgår till 700 MSEK och vi är idag 320 anställda i Åmotfors. Vi jobbar med stort fokus på leverans och kvalitet och att vidmakthålla en säker och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas.

Norma Precision ingår i Beretta Holding S.A. tillsammans med ett 50-tal andra företag i branschen.

Om processen

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Teknikchef Jan Karlsson på telefon 073-057 18 57 Varmt välkommen med din ansökan till hr.norma.ammotec@ruag.com senast 31 oktober 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Record metadata

Click to view metadata