Rektor till MoA Lärcentrum i Linköping! [NB this opening has expired]

Occupation: Rektor
Employer: MoA Lärcentrum Linköping
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe? Vi söker nu en riktigt vass rektor till MoA Lärcentrum med ansvar för Linköping.

Din roll

Som rektor på MoA blir det din uppgift att vidareutveckla och leda utbildningsenheten med fullt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Vi söker dig med stort engagemang för vuxenutbildning och som vill utveckla en verksamhet och ett företag mot nya mål! Du är den som vill vara med på resan och göra MoA Lärcentrum till den främsta skolan när elever vill utbilda sig till undersköterska eller barnskötare i Linköping. Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med lärare och administratörer. I uppdraget ingår även att skapa nätverk och samarbeta med externa kontakter exempelvis myndigheter, näringsliv samt övriga kontakter som är kopplade till verksamheten. Som Rektor sitter du med i MoAs operativa ledningsgrupp som leds av utbildningschefen, som även blir din närmsta chef.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor pedagogisk erfarenhet och som är väl insatt i skolans styrdokument och vad det innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld. Du har avslutad eller pågående rektorsutbildning. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och är coachande i din roll som rektor. Vård och omsorg, barn och fritid, försäljning och service och väktare är några av våra utbildningar hos oss. Du kommer arbeta målinriktat med stort fokus på elev- och kundnöjdhet. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör MoA ännu bättre och därmed bidrar till att stärka varumärket ytterligare.

Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Om företaget

MoA Lärcentrum erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas. MoA lever efter ledorden och värderingarna Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet värderas starkt.

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi flera skolor samt en enhet, MoA Distans, som erbjuder distansutbildning till elever runt om i södra och mellersta Sverige. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, handel- och administrationsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är störst i Sverige inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda över 4000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Record metadata

Click to view metadata