Elevassistent Svensbyns skola [NB this opening has expired]

Occupation: Elevassistent
Employer: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Workplace location: Årjäng, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Elevassistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på de möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet.
Här finns det utrymme för nya människor och idéer.

Kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

ARBETSUPPGIFTER
Svensbyns skola ligger i östra delen av kommunen och är den största bygdeskolan av totalt 3 st i kommunen. Det är en F-6-skola med cirka 50 elever och drygt 10 personal. Fritidshem finns också på området.

Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare. Specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare kommer ut till skolan. Skolpsykolog och skolläkare har vi tillgång till genom elevhälsoteamet.

Vi har ett antal elever som behöver stöttning av en elevassistent i sitt dagliga arbete för att kunna nå sin fulla potential. I vissa fall följer elevassistenten även med till fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Yrkeserfarenhet.

Belastningsregisterutdrag kommer efterfrågas vid eventuell anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Record metadata

Click to view metadata