Utvecklare till Nexer i Linköping [NB this opening has expired]

Occupation: Mjukvaruutvecklare
Employer: Nexer AB
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Mjukvaruutvecklare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du funderat på att testa rollen som konsult men stoppats av tanken att det känns osäkert och lite läskigt? Är du redan konsult men tycker det är dags för nya utmaningar?

Vi på Nexer är medvetna om att vi lever i en föränderlig tid och att det kan kännas tryggt att stanna kvar på sin nuvarande arbetsplats. Vi hoppas ändå att du är intresserad av att ta dig an nya utmaningar tillsammans med oss. Hos Nexer får du en stabil och trygg anställning samtidigt som du får möjlighet att använda och utveckla din kompetens i olika spännande uppdrag. Vi värnar om din utveckling och värdesätter work life balance, vi vet att du har ett liv utanför arbetet som också behöver sin tid. Vi erbjuder en långsiktig och hållbar anställning där du som konsult kommer i första hand.

Vilka är vi på Nexer i Linköping?

I Linköping bygger vi en verksamhet där utveckling, transparens och trygghet är viktiga ledord för oss. Vi hjälper varandra att utvecklas samtidigt som du ska känna att du kan vara dig själv. Vi drar idag nytta av att vara ett relativt litet gäng, vilket håller ihop oss, samtidigt som vi har stor fördel av att Nexer är ett stort bolag.

Teamet består idag av drygt 10 konsulter med bred kompetens inom mjuvaruutveckling, test, ledarskap och förvaltning som välkomnar dig in värmen och gemenskapen!

Vem är du?

Vi ska nu stärka upp teamet med fler erfarna utvecklare inom olika tekniker. Har du några års erfarenhet av utveckling inom C/C++, Python, C#.Net och/eller Java tycker vi att du ska ge dig själv chansen att bli en i vårt team. Som konsult hos oss på Nexer blir du en del av något större!

Om vi har väckt minsta lilla nyfikenhet hos dig, SÖK! Du har inget att förlora.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan här nedan. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com.

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!

Läs mer om Nexer här

www.nexergroup.com

Record metadata

Click to view metadata