Intervention är framtiden – vi söker dig som är undersköterska! [NB this opening has expired]

Occupation: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Employer: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Intervention 1 Sahlgrenska
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om arbetet/arbetsplatsen

Vi söker dig som är Undersköterska helst med erfarenhet från Operation- Anestesi – Akutverksamhet.

Nya behandlingsmetoder hos oss innebär en hög teknikutveckling vilket ger oss ökade möjligheter att använda mer Invasiva metoder till fördel för patienten. Våra verksamheter önskar nya kollegor som kan vara intresserade av att skapa en framtid med möjligheter där olika professioner, dels ingår i Team på Lab, dels styra upp förberedelser inför behandling av materialbeställning samt bokning av patienter.

Viss beredskap kan på sikt bli aktuell om förutsättningarna finns att jobba på Lab.

Vi söker framtida teamspelare mot inriktning buk- kärl, vilka ska driva ett samarbete tillsammans med kollegor på Neurointervention. Syftet är att skapa effektivitet och robusthet där arbetet utgår från patienten. Vi har specialkompetens och är ett superteam som behöver bli större! Våra tjänster inom regionvård och akutuppdrag efterfrågas i allt större utsträckning. Neuro och Buk Kärl, Verksamhet Hybrid och intervention, Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vi erbjuder:

Förutsättningar att få en bra introduktion och bredvidgång, där du i första hand lär dig verksamheten. Steg 2 material samt bokning- omvårdnad av patienterna.

Tjänsten är dagtid och på 100 %.

Välkommen med din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata