Lärare i matematik/biologi, Parkdalaskolan åk 7-9 [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Employer: Ronneby kommun, Grundskola
Workplace location: Ronneby, Blekinge län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Parkdalaskolan i Ronneby kommun är en nyetablerad skola (vt-22) med årskurserna 4-9. Här har Du stora möjligheter vara med och forma den pedagogiska verksamheten i nya fräscha lokaler med stora möjligheter till ett kollegialt samarbete över skolans alla årskurser.

Skolan ligger centralt i tätorten med gångavstånd till både centrum, simhall och den vackra Brunnsparken. Skolan har ca 470 elever (åk 7-9) och vi är ca 70 personer i personalstyrkan.

Tycker Du att detta låter intressant, men har frågor så tveka inte att ta kontakt med oss.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lärare i matematik/biologi. Du kommer att undervisa i ovanstående ämnen i åk 7-9 under vt-23.
Från ht-23 kan kombinationen gällande no-ämnena vara annorlunda beroende på behörighet.

I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap för elever i åk 7-9. Du ska dokumentera elevernas kunskapsutveckling i de digitala system som kommunen har. God datorvana är därför ett krav.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat digitala kompetens som har lärarexamen och legitimation i undervisande ämnen.

Du arbetar språk- och kunskapsutvecklande i alla ämnen samt bygger dina metoder på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Du ser det kollegiala lärandet som en bärande del i din fortbildning. Du har goda kunskaper kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Record metadata

Click to view metadata