Vikariat svenska - yrkesgymnasium [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i gymnasiet
Employer: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
Workplace location: Älvdalen, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lärare i gymnasieskolan;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Erfarenhet av undervisning i svenska

Meriterande

Lärare i gymnasiet - svenska 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Krav

Högskoleutbildning

Meriterande

Lärarlegitimation

Om jobbet

Vi söker en vikarie i svenska. Som lärare på gymnasiet behöver du ha god förmåga att strukturera ditt arbete, bygga relationer, skapa sammanhållning och bra samarbetsklimat i elevgrupperna. Det är viktigt att du är lyhörd för elevernas behov, förutsättningar och erfarenheter. Du har god pedagogisk förmåga och vet vad som är viktigt för att hjälpa elever med sin motivation och måluppfyllelse inom svenska.

Tillsammans med elever och kollegor driver du utvecklingen framåt i undervisningen inom svenska.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever på våra yrkesprogram t.ex. Fordon och Transportprogrammet, Bygg- och Anläggningsprogrammet och Naturbruksprogrammet inriktning naturturism (Äventyrsgymnasiet och Fiskegymnasiet). I tjänsten ingår det att tillsammans med våra andra lärare i svenska planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet enskilt och tillsammans. Samarbete och kommunikation med både lärarkollegor och personer med andra roller inom skolan ingår i ditt uppdrag.

I din roll har du ett viktigt uppdrag att stimulera och motivera eleverna att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande.

OM OSS

Är du intresserad av att arbeta på en av Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Region Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium inom skog, transport och maskin samt naturturism. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske. Läs mer på www.alvdalen.com


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med en ansökan!

Vikariat omgående - 221221

Tillträde enligt överenskommelse

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen pågår löpande.
Record metadata

Click to view metadata