LidBil söker Hjulskiftare till Vara [NB this opening has expired]

Occupation: Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Employer: Premier Service Sverige AB
Workplace location: Vara, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-23
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om företaget
LidBil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Iveco och Volvo samt har ett stor begagnat sortiment. Hos LidBil finns allt du behöver för ett ditt bilägande: skadeverkstad, verkstad med personlig servicetekniker, lackering, reservdelsbutik, däckverkstad, däckhotell, biltvätt/recond, tankastation, finansiering och försäkring. Vi tillhandahåller också hyrbilar från Hertz.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier flera hjulskiftare samt truckförare till LidBild i Vara/Lidköping inför däckbytarsäsongen.

Som hjulskiftare kommer du att, i par med en kollega, byta däck på kundernas bilar. Du kommer även köra dem in och ut ur däckverkstaden.

Som truckförare arbetar du inne på LidBils däckhotell där du plockar fram däck för montering och kör tillbaka däck för förvaring. Att tvätta och göra i ordning däck ingår också dina arbetsuppgifter.


Din profil
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och att jobba med händerna. Kanske har du tidigare arbetat som däckskiftare/mekaniker eller mekar med bilar privat? Vidare tror vi att du som söker framför allt är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete då du förstår vikten av att hantera kundernas fordon på rätt sätt.

Krav för tjänsten är körkort och tillgång till bil samt goda kunskaper i svenska språket. Söker du tjänsten som truckförare är truckkort med behörighet A2 även ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 – 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Record metadata

Click to view metadata