Verkstadsarbetare [NB this opening has expired]

Occupation: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Employer: Wikan Personal AB
Workplace location: Skurup, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi en verkstadsarbetare, för att ersätta en pensionsavgång, till Erla Teknik i Skurup.

Om företaget
Erla Teknik AB startades 1986 i Skurup av Lars Nilsson med en anställd. I början tillverkades främst brickvagnar och kylmontrar i aluminiumprofiler och det utvecklades ett eget system med profiler och knut som används även idag. Efter hand har det byggts på med fler artiklar och nu jobbar man även med kompaktlaminat, rostfritt och träsnickerier. Även serveringsutrustning till storkök ingår numera i företagets sortiment (Rimi Storköksinredningar AB).
Erla Teknik AB är idag ett väletablerat företag med 10 anställda med en modern maskinpark i fräscha lokaler, endast 5 minuters gångväg från järnvägsstationen i Skurup.
Även om vi gör en del standardprodukter, så är vår styrka i att vara flexibla och att komma med lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att vara delaktig i framställningen av Erla Tekniks och Rimi Storköksinredningars produkter. Det innebär att bearbeta, borra och fräsa detaljer för att sedan montera ihop skåp, maskinskydd och liknande. Material som man jobbar i är mestadels aluminiumprofiler och kompaktlaminat. Mycket görs med manuella maskiner, men även styrda maskiner med enklare programmering förekommer. Serietillverkning sker regelbundet, men även specialprodukter enligt kunders specifika önskemål tillverkas.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är hemma i en verkstad och har hanterat de flesta verkstadsmaskiner. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya saker. Har du jobbat med styrda maskiner är det ett stort plus. Du är en noggrann och lösningsorienterad person.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian, 0417-77 99 85 eller Catharina, 0417-77 99 82.

Tillträde enl överenskommelse.

Vi läser alla ansökningar löpande så ansök direkt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15/11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Record metadata

Click to view metadata