Webhelp söker Facility Assistant till kontor i Östersund! [NB this opening has expired]

Occupation: Kontorsreceptionist
Employer: Webhelp Sweden
Workplace location: Östersund, Jämtlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-08
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om tjänsten som Facility Assistant

Har du ett öga för detaljer, är serviceminded och har lätt för att komma med kreativa lösningar? Då kan du vara vår nya Facility Assistant på vårt kontor i Östersund.

Som Facility Assistant på Webhelp är din insats viktig och ska bidra till en trivsam, lönsam och effektiv arbetsplats. Det ställs därför höga krav på en god förmåga att sätta sig in i olika situationer och se vad som behöver göras i närtid och på lång sikt.

Att trivas med att ge service, samt att stötta kolleger i både administrativa och praktiska ärenden är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

För att passa in i rollen bör du

- Vara en flexibel person med en "ready to do" attityd
- Vara bra på planering och organisering
- Ha god kommunikativ förmåga och vara bra på att förhandla
- Vara vänskaplig och ha en hjälpsam personlighet
- Ha goda Engelska-kunskaper, både muntligt och skriftligt
- Erfarenhet inom Facility management/Reception sedan tidigare är meriterande


Arbetsuppgifter

Som Facility Assistant spelar du en betydande roll för den dagliga verksamheten och utgör en viktigt del av navet för kontoret. Du är kontaktperson för såväl leverantörer som för hyresvärd och ansvarar för att driften av lokalerna fungerar. Du ansvarar också för drift av olika typer av service-tjänster, såsom städning, post-tjänster och avtalsbaserad utrustning, samt för inventarierna på kontoret, såsom möbler, kontorsmaterial, frukt, kaffe, etc. Du utgör en viktig del av arbetet kring säkerheten på kontoret, innefattande bland annat brandsäkerhet, åtkomstkontroll och inbrottssäkerhet. Utöver detta arbetar du också med diverse serviceförfrågningar från övriga medarbetare, vilket gör att arbetsuppgifterna har stor variation och du som person behöver vara flexibel.

I rollen som Facility Assistant är du en central person och ett ansikte utåt, både internt och externt. Arbetet sker runtom hela kontoret och en viktig del i rollen är att se till att hela siten fungerar och är i ordning, samt att du arbetar proaktivt med hålla lokalerna i ett trivssamt och bra helhetsskick.

Som Facility Assistant hos Webhelp i Östersunds arbetar du främst lokalt, men ingår också i det nordiska teamet, som arbetar i övriga Sverige och Norden.START: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

PLACERINGSORT: Östersund

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltidstjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning

ARBETSTIDER: måndag - fredag, 08:00-17:00

Webhelp is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.

By choosing Webhelp, you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries. 

Join us at Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced environment, and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.com/)

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

Swedish

Record metadata

Click to view metadata