Utvecklare till Nexer i Jönköping [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: Nexer AB
Workplace location: Jönköping, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Systemutvecklare/Programmerare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du funderat på att testa rollen som konsult men stoppats av tanken att det känns osäkert och lite läskigt? Är du redan konsult men tycker det är dags för nya utmaningar?

Vi på Nexer är medvetna om att vi lever i en föränderlig tid och att det kan kännas tryggt att stanna kvar på sin nuvarande arbetsplats. Vi hoppas ändå att du är intresserad av att ta dig an nya utmaningar tillsammans med oss. Hos Nexer får du en stabil och trygg anställning samtidigt som du får möjlighet att testa och utveckla din kompetens i olika uppdrag. Vi värnar om din utveckling och värdesätter work life balance, vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Vi tror på en långsiktig och hållbar anställning där du som konsult kommer i första hand.

Vilka är vi på Nexer i Jönköping?

Nexer i Jönköping kännetecknas av gemenskap, engagemang och ett prestigelöst kunskapsutbyte. För oss är det viktigt att du känner att det är hos Nexer du hör hemma. Teamet är ett blandat gäng på 20 konsulter med olika bakgrund, åldrar och kön. Vi välkomnar dig precis som du är!

Vem är du?

Nexer i Jönköping behöver nu stärka upp teamet med fler erfarna utvecklare inom olika tekniker. Om du har några års erfarenhet av utveckling inom Java, C/C++, C#.Net, React och/eller Angular tycker vi att du ska ge dig själv chansen att bli en i vårt team.

Vi ser gärna att du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som konsult hos oss på Nexer blir du en del av något större! Om vi har väckt minsta lilla nyfikenhet hos dig, SÖK! Du har inget att förlora.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan här nedan. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cornelia Holmbäck på cornelia.holmback@nexergroup.com

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!

Läs mer om Nexer här

www.nexergroup.com

Record metadata

Click to view metadata