IVA/PostOp Östra söker intensivvårdssjuksköterska [NB this opening has expired]

Occupation: Intensivvårdssjuksköterska
Employer: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Anestesi Operation IVA Östra
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

På Intensivvårdsavdelning 343 Östra (IVA/PostOp) vårdas kritiskt sjuka patienter med behov av avancerad behandling och noggrann övervakning på grund av svikt i vitala funktioner, till exempel svår sepsis, vård efter hjärtstopp, andningssvikt och andra allvarliga och/eller livshotande tillstånd.

Vi bedriver även avancerad postoperativ vård, främst efter bukkirurgi.

Vi har ett nära samarbete med verksamhetsområdets två operationsenheter, Smärtcentrum och infektions-IVA, vilket innebär god möjlighet till kunskapsutbyte mellan de olika enheterna. På IVA/PostOp finns instruktörer och medicintekniskt ansvarig sjuksköterska som regelbundet erbjuder fortbildning och föreläsningar för sina kollegor.

Det dagliga arbetet leds av sektionsledare och vårdenhetschef. Vi kan erbjuda en varierande och spännande arbetsplats med en unik variation av patienter som vi genom teamarbete ger bästa möjliga vård och omvårdnad. Vi strävar efter en arbetsmiljö där du som medarbetare ska känna dig trygg, sedd och uppskattad för ditt arbete. Det är viktigt för oss att vi, trots graden av allvar i vår verksamhet, har roligt på jobbet.

Om arbetsuppgifterna

Som intensivvårdssjuksköterska arbetar du i team tillsammans med övrig personal på avdelningen. Arbetsuppgifterna är varierande och inom både intensivvård och postoperativ vård.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska med inriktning mot intensivvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av intensivvård eller om du har en magister- eller masterutbildning i omvårdnad.

För att trivas hos oss behöver du ha mycket god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta i multiprofessionella team, då det är en förutsättning för att lyckas i vårt uppdrag. Vi lägger även stor vikt vid din kommunikativa förmåga och lyhördhet gentemot kollegor, patienter och närstående. Det är viktigt för oss att vi följer med i utvecklingen av dagens intensivvård och vi förväntar oss att du har ett driv och en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och din chef.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

https://www.sahlgrenska.se/jobb-och-framtid/tillsammans-for-patienten/

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Record metadata

Click to view metadata