Enhetschef till avdelning 53 Sunderby sjukhus [NB this opening has expired]

Occupation: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Employer: Region Norrbotten
Workplace location: Luleå, Norrbottens län, Sverige
Last application date: 2022-11-03
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Enhetschef, hälso- och sjukvård;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du en chef och ledare som motiveras av att tillsammans med dina medarbetare utveckla och förbättra verksamheten? Då är det här ett intressant uppdrag för dig!

Vi söker
En trygg och stabil enhetschef som värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Som enhetschef stimulerar och skapar du förutsättningar att kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av arbetssätt och flöden genom delaktighet. Du är kommunikativ i ditt ledarskap och har en viktig roll som kulturskapare på enheten.
Du har en för uppdraget relevant högskole-/universitetsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här får du arbeta med
Avdelning 53 KAVA är en vårdavdelning på Sunderby sjukhus som tillhör verksamhetsområde Allmänkirurgi/Urologi och division Länssjukvård 2. Avdelningen tar emot akut sjuka kirurgpatienter dygnet runt.
Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Arbetsmiljöarbetet är en viktig del av uppdraget. Du samordnar och leder enhetens arbete på ett målinriktat sätt där du stimulerar till delaktighet samt stödjer och motiverar medarbetarna på avdelning 53 mot uppsatta mål. Som enhetschef arbetar du för en säker vård och initierar och driver förbättring av patientsäkerhet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år. I grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är med placering på Sunderby sjukhus.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata