Laboratoriepersonal med naturvetenskaplig utbildning Klinisk mikrobiologi [NB this opening has expired]

Occupation: Biomedicinsk analytiker
Employer: Diagnostiskt centrum
Workplace location: Kalmar, Kalmar län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Biomedicinsk analytiker/BMA;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi erbjuder
Mikrobiologiska laboratoriet är i en expansiv fas bland annat när det gäller molekylära metoder.

Vi söker dig med relevant naturvetenskaplig kompetens och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig fördjupning inom molekylärbiologi. 


Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling och vi värnar om att ha det bästa arbetsklimatet med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklingsarbete.

Vi söker
Vi ser helst att du är noggrann, lojal och stresstålig, samt arbetar med patienten i fokus. I arbetet ingår samtliga moment från det att patientprovet ankommer till vårt laboratorium till dess att analysen svarats ut. Arbetet är i hög grad självständigt och du får ansvar för en avdelning varje dag i rutinarbetet. 

Naturvetenskaplig kompetens som arbetsgivaren finner adekvat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi använder oss av löpande rekrytering, så välkommen in med din ansökan redan idag. 

Vår arbetsplats
Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Record metadata

Click to view metadata