Fysioterapeut [NB this opening has expired]

Occupation: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Employer: Omsorgsförvaltningen, Vård & Rehab, Fysioterapeut
Workplace location: Värnamo, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-10-30
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Fysioterapeut/Sjukgymnast;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.
Beskrivning
Vi söker legitimerad fysioterapeut till Vård och Rehab, Omsorgsförvaltningen Värnamo kommun.

Vi arbetar närmast i team med arbetsterapeut geografiskt uppdelade över hela kommunen. Vi arbetar även i multiprofessionella team med gemensamt fokus på patienten, där sjuksköterska, verksamhetsplanerare och undersköterska ingår.

Arbetsuppgifter
Utifrån fysioterapeutens kompetensområde ansvarar du för bedömning av funktionsförmåga och rehabilitering av den enskilde patienten. Arbetet innebär att du kommer att träffa människor som har olika rehabiliteringsbehov i både hemmiljö och på våra särskilda boende. Du initierar behandling, träning och hjälpmedelsutprovning som utvecklar, rehabiliterar och bibehåller funktionsförmågan. Arbetet innebär också att ge handledning och stöd till enskild patient, närstående och personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla god hälsa.

Det finns stor möjlighet för dig som brinner lite extra för palliativ vård samt demens att arbeta i våra respektive team mot de fördjupningsområdena. Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Erfarenhet från kommunal rehabilitering ses som en merit.

Du bör ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team samt kunna sätta in ditt arbete i ett större sammanhang.

Som person är du stabil, flexibel och driven samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samverka. Arbetet ger mycket frihet under ansvar, vilket underlättas av vårt flextidsavtal.

Värnamo Kommuns värdegrund bygger på att vi sätter behov och intresse hos de vi är till för i centrum. Att vi tar ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och oss själva, samverka över gränser, ta tillvara varandras kompetenser samt respektera varandras åsikter, roller och funktioner samt verka för att alla ska uppleva arbetsglädje.

 Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.

Villkor
B-körkort med manuell växellåda är ett krav.I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Record metadata

Click to view metadata