Verkstadsarbetare / CNC Operatör [NB this opening has expired]

Occupation: CNC-operatör/FMS-operatör
Employer: S P M Instrument AB
Workplace location: Strängnäs, Södermanlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-04
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi utvecklar mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi består av ett moderbolag med huvudkontor i Strängnäs samt tretton internationella dotterbolag. Vi söker nu en verkstadsarbetare / CNC-operatör till vår produktionsavdelning inom avsnittet Verkstad.

Hos oss får du möjligheten att vara med hela vägen, från inledande prototyper och utvärdering av dessa till färdig produkt med allt vad det handlar om i form av programmering, riggning och tillverkning.

Vi är en relativt liten avdelning som till stor del styr vårt eget arbete med stor flexibilitet på arbetsuppgifterna. Vi arbetar dagtid (7–16) med högkvalitativa maskiner från Mazak.

Rollen innebär flexibilitet på arbetsuppgifter där du ingår i ett team som till stor del planerar och tar ansvar för sitt eget arbete. Tillsammans med gruppen uppnår du uppställda leverans- och kvalitetsmål samt förser den interna monteringsavdelningen med svarvat och bearbetat material i främst rostfritt syrafast material.

Eftersom vi jobbar i grupp som alternerar mellan programmering, riggning och drift av CNC-svarvar samt traditionella arbeten i fräsar, supportsvarvar, excenterpressar etc. måste du kunna jobba självständigt samt i grupp. Ordning och reda är ledord och administrativa arbetsuppgifter förekommer. Har du erfarenhet av metoderna inom LEAN är det positivt.

Vi tror att du antingen redan arbetar i verkstadsindustrin och har fått några års erfarenhet eller så är du yngre och på väg ut i arbetslivet. Huvudsaken är att du är en drivande och seriös person med kvalitetstänk och framåtanda.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete. Hos oss blir du en viktig del av vår framtid!


Record metadata

Click to view metadata