Verkstadschef [NB this opening has expired]

Occupation: Verkstadschef
Employer: Hedin Bil
Workplace location: Helsingborg, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-13
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Verkstadschef;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Vi söker nu en driven och ambitiös verkstadschef till vår anläggning för transport- och lastbilar. Som verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften och har det övergripande ansvaret över verkstaden. Tillsammans med ditt team förväntas ni arbeta för en effektiv och trygg arbetsplats där ni upprätthåller och utvecklar befintliga rutiner samt skapar rätt förutsättningar för en bra kundnöjdhet.
Verkstaden hanterar bilmärkena Mercedes-Benz, Nissan och RAM, vilket ställer höga krav på kvalitet i arbetsutförandet. I rollen kommer du att arbeta med omsättnings-, beläggnings- och resultatansvar för verkstaden samt arbeta mot avdelningens uppsatta mål. I din roll ingår resursplanering, rekrytering vid behov och säkerhetsställande att rätt kompetens finns på anläggningen. Vidare har du ansvar för kapitaltillgångar som bilar, verktyg och maskiner.
Du kommer ha personalansvar för en grupp duktiga medarbetare som består av 20 personer fördelat på verkstad och servicemarknad. Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet, att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. Du arbetar kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningarna  verkstad -  försäljning - reservdelar. Du rapporterar till Platschefen på anläggningen.
Din profil
Vi söker dig som i grunden har en fordonsteknisk utbildning samt arbetat ett par år i en chefsroll. Det är mertierande om du tidigare erfarenhet som verkstadschef. Du besitter en en god datorvana och har sinne för siffror och budgetarbete. Har du kunskaper i affärssystemet Kobra anser vi det som fördelaktigt.
Du är en problemlösare som motiveras av utmaningar, har drivkraft och stimuleras av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar.  Du har en förmåga att entusiastiskt driva andra och att skapa en bra teamkänsla. Viktigast är att du har ett intresse av att arbeta med utveckling av processer och rutiner samt utveckling av dina medarbetare.
B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Record metadata

Click to view metadata