Specialpedagog till Sannerud 7-9 [NB this opening has expired]

Occupation: Specialpedagog
Employer: Kils kommun, Familj och utbildning
Workplace location: Kil, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!


 


Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, funktionsstöd samt individ- och familjeomsorg.Beskrivning
Sannerudsskolan 7-9 är en modern skola med mycket goda förutsättningar för att bedriva verksamhet med hög kvalitet.

Arbetsmiljön och lärmiljön är stimulerande för både elever och personal.

Verksamheten har under flera år arbetat med att utveckla arbets- och undervisningsorganisation och vi kommer dom närmaste åren att fortsätta vårt förbättringsarbete som utgår från elevernas behov och verksamhetens mål.

Vi söker nu en medarbetare som kan vara med och bidra till att höja kvaliteten ytterligare i verksamheten och som ser förändringsarbete som en utmaning och som en naturlig del av uppdraget.

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och i skolans förbättringsarbete. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet på skolan, där du arbetar nära elever, lärare och skolledning.

Som specialpedagog arbetar du främjande och förebyggande i syfte att skapa en god miljö för elevers lärande och utveckling, via enskilda samtal och en handledande funktion. En stor del av uppdraget handlar om att samverka med externa funktioner som IFO och BuP samt samarbeta med lärare och arbetslag

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du är övertygad om att alla barn och elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det.

Kvalifikationer
Specialpedagogexamen och legitimation.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som specialpedagog. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Utredningskompetens i olika former är meriterande. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Du brinner för elevers utveckling och vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna. Du skapar tillsammans med eleverna en positiv lärmiljö där de får utveckla sin förmågor utifrån sina förutsättningar.

Du bidrar till ett kollegialt lärarande tillsammans med kollegor inom alla ämnen genom att verka för ett positivt lösningsfokuserat arbetsklimat i arbetslagen.

Villkor
Tjänsten kan komma att tillsättas under sökperioden.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kils kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via angiven länk (inte med e-post eller i pappersformat). Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi har redan gjort våra medieval för denna rekrytering och undanber oss ytterligare kontakter angående försäljning av annonsplatser eller diskussioner om samarbeten.

Record metadata

Click to view metadata