Tomelillas solsäkraste företag söker lagerchef! [NB this opening has expired]

Occupation: Lagerchef
Employer: Wikan Personal AB
Workplace location: Tomelilla, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lagerchef;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker efter en lagerchef till vårt lager i utkanten av Tomelilla.
Vill du arbeta i en framtidsbransch som är med på resan att ställa om Sverige till förnyelsebara energilösningar?

Om företaget
Vi hjälper Sverige att fånga solen
Solelgrossisten grundades 2014 och är idag en av landets största grossister inom solel. Vårt heltäckande sortiment består av produkter från branschens bästa och främsta varumärke.

Vår ambition är även att göra våra kunder till riktiga solelsproffs genom att erbjuda praktiska verktyg som vårt egenutvecklade kalkylprogram samt utbildningar via Solel Academy.

Vårt huvudkontor och lager ligger i skånska Tomelilla. Dessutom har vi säljkontor i Kungsbacka, Täby, Malmö, Lund och Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagerchef ansvarar du för:
- Ledning och operativ drift av lagerverksamheten och den interna lagerlogistiken. Genom förbättringsarbete och strategiskt skapade förutsättningar skapar du en hållbar lagerstruktur.
- Säkerställande av att arbetet inom lagret bedrivs med en hög kvalité. Detta innebär att du är ansvarig över rutiner och processer kopplat till lagret, samt att dessa efterföljs.
- Att utveckla och underhålla prestandamått för prestationsmätning. Identifiera förbättringsområden och se till att korrigerande åtgärder utförs som en del av kontinuerlig förbättring.
- Att se till att de faktiska utgifterna är i linje med budgeten genom löpande kostnadskontroller.

Du kommer att ha personal- och arbetsmiljöansvar för lagrets medarbetare som direktrapporterar till dig. I dag uppgår dessa till 8 personer, men eftersom företaget växer förväntas antalet anställda öka.

Vad kan vi erbjuda dig? Goda utvecklingsmöjligheter, coachande ledarskap med närvarande chefer och fantastiska kollegor!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom lager och logistik och/eller har en akademisk utbildning med inriktning mot Logistik/Operations. Vi ser att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, samt god datorvana.

Personliga egenskaper:
Självgående - Ledare - Problemlösare - Ordningsam - Engagerad - Analytisk - Prioriteringsförmåga.

Information och kontakt
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, sök gärna tjänsten! Sök gärna omgående då vi gör löpande urval och intervjuer då tillträde önskas snarast. Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete i en familjär miljö med många kunniga och trevliga kollegor.

För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417- 77 99 83.

Anställningen är en rekrytering där Solelgrossisten AB kommer att vara din arbetsgivare.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Record metadata

Click to view metadata