Barnskötare till Vildmarkens förskola [NB this opening has expired]

Occupation: Barnskötare
Employer: Borås Stad
Workplace location: Borås, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Barnskötare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Nu söker vi barnskötare till Vildmarken - förskolan där barn och pedagoger ingår i ett unikt samarbete med Borås Djurpark!

På Vildmarken har vi en utbildning som ständigt utvecklas mot ökad kvalitet där alla barn har lust att lära. Vi ser barnet som resursrikt och nyfiket och vi har en tilltro till barns förmåga och möjlighet att lyckas. Genom interaktion och relationer med andra är barnet medskapare av sin kunskap.

På Vildmarken arbetar vi utifrån ett projektinriktat arbetssätt där vi använder olika estetiska uttrycksformer när vi väver in alla områden utifrån förskolans läroplan i vår undervisning. Genom vårt samarbete med Borås Djurpark utvecklar vi barns förmåga av empati, medkänsla och ansvarstagande för både människor och djur.

Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor för att utveckla kvaliteten på utbildningen och undervisningen.

Som barnskötare består arbetsuppgifterna av att planera, aktivt utföra, utvärdera och dokumentera verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Tillsammans med förskollärare har du ansvar för att utveckla verksamheten och att tillsammans med arbetslaget skapa en trygg och lärorik miljö för barnen där deras lärande och utveckling står i centrum.

Du måste vara utbildad barnskötare.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av arbeta med att skapa lustfyllda lärmiljöer där estetiska uttrycksformer är i fokus, arbete med projektinriktat arbetssätt och har intresse av djur och natur.

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher och arbetskläder samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner

Record metadata

Click to view metadata