Säljare restaurang Stockholm sökes!🍦 [NB this opening has expired]

Occupation: Utesäljare
Employer: Prodea
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Utesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


https://www.prodea.se/)Prodea är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida med en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa 300 kollegor med fler på väg in som vill joina oss.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år hamnade på 10e plats i 🏆Di Gasell🏆 vilket vi är mycket stolta för.

Vi Prodea har fått förtroende att rekrytera en utesäljare till Stockholm, mälardalen och Gotland för kunds räkning med start snart.

Söker du en trygg heltidsanställning, bra lön med fina utvecklingsmöjligheter?

Fixar du styra dina egna dagar?

Är du ansvarsfull och pålitlig?

Är du aldrig helt nöjd?

Har du en administrativ ådra och är allmänt noggrann?

Har du svarat Ja på dessa frågor så läs vidare!👈

I många år har vi arbetat med vår kund som är bland de största tillverkarna av glass av jämn hög kvalitet i Sverige. Deras välkända produkter och säljs i butik, på krogen, glassbarer, caféer och i kiosker nära dig.

Din framtida arbetsgivare är definitivt en trendsättande i branschen med suveräna goda produkter där hållbarhetsarbetet på alla nivåer är centralt för företagets utvecklingen framåt.

Ditt arbete innebär i stora penseldrag försäljning av företagets produkter riktat mot restauranger, hotell, glassbarer, storhushåll, caféer, kiosker, campingar och där glass säljs helt enkelt.

Efter ordentlig onboarding ansvarar du själv för att odla dina egna relationer med ditt klientel, prospektering, kundbesök och försäljningar med en extra skopa fokus på högsäsong sommar. I tjänsten förekommer resor med övernattningar.

Du utbildas av och rapporterar till regionchefen här i Stockholm.

Din profil

För att du ska ha en sportmössa att fixa jobbet och trivas i din roll så behöver du vara så småningom helt självförsörjande, driva dina egna affärer och vara lika delar beslutsam, strukturerad som engagerad. Du är aldrig riktigt nöjd men däremot lösningsorienterad med god förståelse för dina kunders verksamhet.

Du som söker denna tjänst behöver inte arbetat som säljare tidigare men måste då ha god kännedom om DVH alt. HORECA. För dig senior som söker tjänsten så erbjuds senior ersättning.
Du erbjuds ny tjänstebil, mobiltelefon och dator med, på riktigt, mycket goda utvecklingsmöjligheter i detta välmående företag.

Benhårda krav på dig som söker.

- B-körkort.

- Presentabel.
- Fullgod svenska och engelska in tal och skrift.
- Boende i Stockholms län.
- Kan räkna på affärer.


Pluspoäng

- Arbetat tidigare som utesäljare el. liknande.
- Tidigare yrkeserfarenhet av HORECA alt. DVH.
- Hatar inte glass. 🍨


I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Har du kommit så här långt så har du bergis massvis med frågor. Släng in en ansökan så återkopplar vi inom kort och berättar mer.

På pappret står det provanställning heltid 6 månader och söker dig som kan börja snarast möjligt men inte senare än julen 2022.

Säljare, utesäljare, ute säljare, Horeca, restaurang, livsmedel, glass, DVH, café, butik,

Record metadata

Click to view metadata