Produktionspersonal se hit!🖐 [NB this opening has expired]

Occupation: Packare
Employer: Prodea
Workplace location: SödertÀlje, Stockholms lÀn, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Packare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


https://www.prodea.se/)Prodea Àr ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi vÀljer omsorgsfullt vÄra kunder dÀr vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjÀrta. Vi Àr inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida med en unik hisspitch men dÀremot jobbar vi hÄrt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det Àr dÀrför vi har Sveriges bÀsta kunder och kanske vÀrldens bÀsta 300 kollegor med fler pÄ vÀg in som vill joina oss.

Vi gör det enkelt för vĂ„ra kunder att köpa vĂ„ra tjĂ€nster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det Ă€r dĂ€rför vi i Ă„r hamnade pĂ„ 10e plats i 🏆Di Gasell🏆 vilket vi Ă€r mycket stolta för.

Nu söker vi pÄ Prodea en stor mÀngd medarbetare som ska jobba med produktion i fabrik till en av Sveriges bÀsta arbetsplatser i SödertÀlje. Vi söker flertal kollegor och kommer att anstÀlla löpande kontinuerligt med start oktober/november!

Söker du en trygg heltidsanstÀllning, mycket bra lön med fina utvecklingsmöjligheter?

Gillar du ordning och reda?

Gillar du att arbeta fysiskt och Àr hyfsat hÀndig?

Kan du följa skriftliga instruktioner?

Funderat pÄ att jobba i fabrik?

Du har inga problem med monotona arbetsuppgifter ibland?

Har du en administrativ Ädra och Àr allmÀnt noggrann?

Har du svarat Ja pĂ„ dessa frĂ„gor sĂ„ lĂ€s vidare!👈

HÀr har du ett helt nytt superspÀnnande jobb för dig som har arbetat ett par Är inom produktion som vill in i lÀkemedelsbranschen.

PÄ den hÀr toppmoderna förstklassiga fabriken i SödertÀlje tillverkar du och dina trevliga kollegor lÀkemedel som rÀddar liv. Arbetet och dagarna ser lite olika ut pÄ olika avdelningar men gemensamma nÀmnaren Àr att det Àr ordning och reda som gÀller.

Arbetsmiljön Àr helt suverÀn likavÀl som kollegorna, lönen och schema.

Arbetsuppgifter

HĂ€r förvĂ€ntas du efter, ordentlig utbildning pĂ„ plats, sjĂ€lvstĂ€ndigt arbeta med olika delar av storskalig lĂ€kemedelsproduktion. Du sköter utrustning och övervakar stora maskiner. Detta klarar du av som Ă€r hĂ€ndig, lite teknisk och vaken. (Vi förklarar arbetsuppgifterna nĂ€rmare pĂ„ intervjun😉.)

För att du ska trivas hÀr sÄ krÀvs det att du Àr social, tillmötesgÄende och ha tillrÀckligt god fysik att arbeta med kroppen en hel arbetsdag. Du mÄste ha en generell god förstÄelse för teknik. Eftersom det Àr en hel del som loggas mÄste du ha hyffsad koll pÄ datorer och kan följa tydliga instruktioner.

Arbetstider.

- Dagtid, kvÀllstid, nÀtter och/eller helger.

Krav pÄ dig som söker.

För att du ska trivas hÀr sÄ krÀvs det att du Àr social, tillmötesgÄende och ha tillrÀckligt god fysik att arbeta med kroppen en hel arbetsdag. Du mÄste ha en generell god förstÄelse för teknik. I denna hÀr rekryteringen lÀgger vi stor vikt pÄ personlig lÀmplighet och du mÄste inneha:

- Mycket god svenska i tal och skrift.
- God fysik.
- Yrkesstolt.
- Ostraffad.
- GrundlÀggande allmÀn teknisk förstÄelse.
- Yrkeserfarenhet av tidigare hÀndigt yrke som. tex. bitrÀde, kock, mekaniker, byggarbetare etc.


PluspoÀng.

- SĂ„dĂ€r lagom social och glad som bara du Ă€r! 😎

Vad kan Prodea erbjuda?

En sprĂ„ngbrĂ€da till drömjobb pĂ„ en av Sveriges BÄSTA arbetsplatser inom branschen, heltid med bra lön enligt rĂ„dande kollektivavtal med riktigt bra ledare i ryggen.

I denna hÀr rekryteringen lÀgger vi stor vikt pÄ personlig lÀmplighet och intervjuer sker löpande. Ansök tjÀnsten till oss sÄ Äterkopplar vi inom mycket kort!

Record metadata

Click to view metadata