Verksamhetsutvecklare [NB this opening has expired]

Occupation: Verksamhetsarkitekt
Employer: Tekniska verken
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Verksamhetsarkitekt;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi en verksamhetsutvecklare till Avfall och återvinning!
Som medarbetare på Avfall och återvinning är du en viktig del i att kunna erbjuda hållbara avfallstjänster som gör våra kunder mer resurseffektiva. Tillsammans skapar vi en positiv kundupplevelse som bygger på samarbete, kvalitet och service. I detta uppdrag ingår det att tillhandahålla och utveckla lösningar för regionens avfallshantering. Tillsammans med våra kunder leder vi arbetet för att komma högre upp i avfallstrappan.

I arbetsuppgifterna ingår det att

- driva affärsutvecklingsprojekt/verksamhetsutvecklingsprojekt.
- aktivt delta i upprättande och implementeringen av verksamhetens processer och rutiner.
- utveckla nya funktioner utefter krav och möjligheter.
- delta i utvecklingen och förvaltningen av systemstöd.
- stödja verksamheten inom frågor som berör kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö.
- delta som affärsområdesrepresentant och sakkunnig i koncerngemensamma projekt.
- aktivt jobba med affärsområdets utveckling, mål och lönsamhet.

Vem är du?
Som person tror vi att du är analytisk, har god förmåga till att samarbeta och en initiativförmåga. Du behöver ha ett ordningssinne samt kunna se saker ur olika perspektiv. Du kan identifiera möjligheter och risker. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Du har högskoleutbildning eller motsvarande upparbetad kompetens. För att lyckas i tjänsten behövs kunskaper i projektledning, förändringsledning, processledning, processutveckling eller dylikt. Du kan leda och delta i projekt- och uppdragsbaserat arbete.

Det är meriterande om du har god datavana och även om du har kännedom om systemet EDP och avfallsbranschen.

För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Niklas Frisell, affärsenhetschef Affär, 013-20 95 29. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Yannick Maack, rekryterare, 013- 20 95 02.

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess så skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 6 november.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Record metadata

Click to view metadata