Lärare i Hem- och konsumentkunskap [NB this opening has expired]

Occupation: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Employer: Södertälje kommun
Workplace location: Södertälje, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-06
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


En dag på jobbet 
Lina grundskola söker lärare i Hem- och konsumentkunskap. Arbetet innebär att ta ansvar för elevernas kunskapsutveckling samt kontakter med vårdnadshavare. Du ingår i arbetslag med andra ämneslärare och kommer att undervisa i årskurserna 6 och 8. Tillsammans arbetar vi för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid kartläggning, uppföljning och resultat.  

Vem är du?  
Krav:
- Du har lärarlegitimation.
- Du har god kännedom om skolans styrdokument och är väl förtrogen med läroplanen.
Meritrerande:
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta språk- och kunskapsutvecklande.

Personliga egenskaper:
- Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga.
- Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.
- Du har ett positivt förhållningssätt och har stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser.
- Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett genuint gott bemötande.  
- Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt.
- Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget.  

Glädje och gemenskap på arbetsplatsen är viktigt för oss. Vill du vara med i arbetet mot vår ambition? En verksamhet i framkant med förankring i forskning och vetenskaplig grund. 

Vi erbjuder dig 
Friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år.
En arbetsplats med engagerad och kompetent personal.
Ett spännande, omväxlande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till oss!  
Glädje och gemenskap på arbetsplatsen är viktigt för oss. Vill du vara med i arbetet mot vår ambition? En verksamhet i framkant med förankring i forskning och vetenskaplig grund!
Lina grundskola är en F-9 skola med ca 360 elever där lärandet står i centrum. Nyfikenhet, goda relationer, höga förväntningar och trygghet är en självklarhet. Vårt mål är att alla elever som lämnar Lina grundskola ska ha goda kunskaper, en god självkänsla och en tro på att de har all möjlighet att skapa sin framtid!
Hos oss får alla elever utvecklas efter sina förutsättningar. Olikheter är vår styrka och vi strävar ständigt efter att främja elevernas fortsatta lärande och kunskapsutveckling med utgångspunkt i elevernas bakgrund, tidigare erfarenheter och språk. Vi erbjuder kompetent och engagerad personal, varierande och kommunikativt arbetssätt med ett fokus på språkets roll i alla ämnen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Record metadata

Click to view metadata