Mjukvaruutvecklare till Jönköping [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: Professionals Nord Rekrytering AB
Workplace location: Jönköping, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Systemutvecklare/Programmerare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Professionals Nord söker i samarbete med kund söker en mjukvaruutvecklare inom hårdvarunäraprogrammering. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. 

Vår kunds affärsområde Products & Software Engineering är i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den resan söker de nya kollegor till deras Embedded-team i Jönköping och du ges möjlighet att bli en del av de.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Du erbjuds

I rollen som mjukvaruutvecklare inom inbyggda system kommer du att bli en viktigt del av vår kund och deras kunder. Du kommer arbeta hos deras kunder alt. arbeta i deras inhouseverksamhet där du bidrar med att utveckla inbyggda lösningar för deras kunder och för framtiden. Hos vår kund får du tillgång till ett fantastiskt nätverk av närmare 700 Embedded-konsulter över hela världen, och samtidigt nära kontakt med din chef och närmsta kollegor som alla utgår från kontoret i Jönköping.

Vi söker dig som har:

• Civil - eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling i C, C++ 
• Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift 

Det är meriterande om du har arbetat med Python, C# och produktutveckling samt har erfarenhet av agilt arbetssätt. Vidare är det meriterande om du är bekväm med det svenska språket. 

Vår kund är övertygad om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling, är hängiven tekniken och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Record metadata

Click to view metadata