Elkonstruktör till Dockstavarvet [NB this opening has expired]

Occupation: Elkonstruktör
Employer: Unik Resurs i Sverige AB
Workplace location: Kramfors, Västernorrlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Elkonstruktör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Företagspresentation

Dockstavarvet är en del av Affärsområde Kockums inom Saab-koncernen med utvecklings- och tillverkningsansvar för båtar i storleksklassen 10-30m. Vi arbetar med våra produkter i hela dess livscykel från utveckling till avveckling vilket innebär utveckling, nyproduktion, modifiering och vidmakthållande av Strids- och Patrullbåtar åt Försvarsmakter eller andra statliga myndigheter. Exportandelen av Dockstavarvets utgörs av stora delar av marknaden, upp till 80% av totala verksamheten. Detta fortsätter vi att utveckla, gentemot befintliga och nya kunder runt om i världen. Med våra professionella medarbetare utvecklar och genomför verksamheten tillsammans med våra kunder och slutanvändare samt i nära samarbete med våra större underleverantörer.
Huvuddelen av verksamheten genomförs i Docksta, men vi verkar även från de platser i världen där vi tillsammans med våra kunder skapar nya Projekt för Försvarsmakter/Statliga myndigheter. Mer info hittar du på www.dockstavarvet.se

Din profil

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning inom elteknik på högskole- eller universitetsnivå alternativt motsvarande förvärvad kompetens på annat vis. Du behöver ha flerårig erfarenhet som elkonstruktör och vi ser det som meriterande om du har specifik erfarenhet av fartygskonstruktion.
Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och har förmågan att motivera dig själv och andra för att nå gemensamma mål. Du samarbetar bra med andra människor, är resultatorienterad, strukturerad med god förmåga att planera, kommunicera, leda, genomföra och följa upp planer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Resor i tjänsten kan förekomma, såväl inrikes som utrikes.
Rollen kräver svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning innan anställning.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!


Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;


Jessica Sjösteen som nås på 0735-781507/jessica.sjosteen@unikresurs.se,
Ola Johansson som nås på 0728 - 575705/ola.johansson@unikresurs.se
Johanna Hermansson som nås på 0772-248834/ johanna.hermansson@unikresurs.se. Vi kommer att jobba med ett löpande urval under ansökningstiden, sista ansökningsdag är 2022-10-31.Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång


Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Record metadata

Click to view metadata