Clas Ohlson i Halmstad söker Team Leader [NB this opening has expired]

Occupation: Avdelningschef, butik
Employer: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Workplace location: Halmstad, Hallands län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Avdelningschef, butik;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.  
 
Är du redo? Nu söker vi en trygg ledare till teamet i citybutiken i Halmstad som vill vara med på en spännande resa!
 
Om tjänsten
Som team leader är din främsta uppgift att leda, coacha och utveckla dina kollegor för att skapa en positiv kundupplevelse. Som en god förebild deltar du och butikens resterande ledningsgrupp i arbetet på butiksgolvet med att leverera kundservice i världsklass till våra kunder. Ditt dagliga arbete omfattar också uppgifter som säljare där du aktivt hjälper och möter våra kunder, står i kassan och fyller på varor. Som team leader inspirerar, motiverar och driver du gruppen mot de uppsatta målen.
 
Som team leader säljcoach är ditt primära ansvarsområde att coacha dina kollegor inom försäljning för att möjliggöra positiva shoppingupplevelser inklusive en kommersiell butik för våra kunder. Du ansvarar också för omhändertagandet av vårt kundservicekoncept och våra lojalitetsprogram. Vid behov kan du, eller någon annan medlem av ledningsgruppen, behöva agera ställföreträdande butikschef.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Clas Ohlson tillämpar alltid 6 månaders provanställning vid tillsvidareanställning. Arbetstiderna följer ett rullande schema och det förekommer arbetspass på både dagtid, kvällar och helger.
 
För att lyckas i rollen arbetar du bland annat med att:
Ge löpande feedback, coacha och utveckla medarbetarna inom personlig försäljning
Leda och utveckla rutiner för hur butiken arbetar med kundservicekoncept, lojalitetsprogram och produktutbildningar
Samarbeta tätt med avdelningsansvariga för att skapa en bra struktur i den dagliga driften
Säkerställa medarbetarnas introduktion, utbildning samt löpande kompetensutveckling tillsammans med butikschef
Följa upp och analysera definierade nyckeltal samt besluta åtgärder för dessa

Vem söker vi?
Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration och/eller butiksledning
Minst ett års arbetslivserfarenhet inom handel eller serviceyrken, meriterande med erfarenhet av arbete med ledarskap inom detaljhandeln
Grundläggande färdigheter inom MS Office
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Du måste vara 18 år för att arbeta hos oss

För att trivas i rollen som team leader säljcoach är du en trygg ledare som drivs och inspireras av att få både verksamheten och medarbetare att utvecklas. Du har också ett genuint intresse för, och förmåga att, skapa goda säljresultat. Vi tror att du som söker denna roll är en person som drivs av att arbeta i team och att du med högt engagemang har förmågan att utveckla dina kollegors kunskap inom försäljning.
 
Bli en del av oss!
Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Clas Ohlson med Retail Recruitment. Om du har ytterligare frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Prevander. 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. 
 
Mångfald & inkludering
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.
 
Välkommen till Clas Ohlson!


Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Record metadata

Click to view metadata