Sjuksköterskor till Mobila teamet/Psykiatriska mottagningen Falun [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Region Dalarna
Workplace location: Falun, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2022-11-14
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker två sjuksköterskor till Mobila teamet i Falun. Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör Divisionen psykiatri inom Hälso och sjukvården. Psykiatriska öppenvården i Falun ingår i Basenheten Falun Södra och skall erbjuda psykiatrisk specialistvård till invånarna i Falun, Avesta samt Hedemora kommun.

Mobila teamet har funnits i ett år och är i ständig utveckling. Mobilt team tillskapades för att göra vården tillgänglig, mer flexibel, personcentrerad och säker i ordinarie boendemiljö.

Genom detta kan vi förebygga oplanerade akuta besök vid psykiatriska mottagningen, undvika inläggningar och tvångsvård genom tidiga insatser, öka förutsättningar för permissioner samt öka närståendes delaktighet i vården.

Vi söker nu två sjuksköterskor som tillsammans med våra skötare vill arbeta hos oss och vara med och utveckla den mobila psykiatriska specialistvården.

Du kommer till en arbetsplats med varierande och stimulerande arbetsuppgifter och med möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att få ett flexibelt arbete som innefattar en del kvällstid och en helg i månaden. Mobila teamet kommer bland annat att koordinera den akuta verksamheten på mottagningen, bidra med insatser vid försämring hos våra patienter.
Övriga arbetsuppgifter:
- Telefonrådgivning
- Genomföra uppföljningsbesök efter utskrivning från slutenvården
- Bedömning, uppföljning eller utökat stöd till patienter via telefon, fysiska besök eller hembesök

KVALIFIKATIONER

Vi söker legitimerade sjuksköterskor som har en god samarbetsförmåga och kan ta beslut. Du skall kunna hantera förändringar och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet.
Vidareutbildning med inriktning Psykiatri eller erfarenhet av psykiatrisk vård ses som meriterande.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Record metadata

Click to view metadata