Kavall söker Stf. butikschef Rådmansgata [NB this opening has expired]

Occupation: Butikschef
Employer: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-23
Publication date: 2022-10-14This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en ställföreträdande butikschef som kommer att bli en del av vårt team i Stockholm. Ditt ansvar blir att ha en överblick över våra processer med butiksplockarna och åkarna. Leda butiksteamet i alla de dagliga uppgifterna.
 
Detta kommer även att innefatta att packa beställningar och se till att det är en trevlig och ren miljö att arbeta i. Som arbetsledare är du en oerhört viktig del av företaget - det är du som har en överblick över processerna genom att se till att det går smidigt och att våra kunders beställningar är korrekta och färska! Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår Butikschef och arbeta hands-on med vår plockar- och ryttareprocess.
 
Några av de saker du kommer att hantera 
 

• Du kommer att leda den dagliga verksamheten.
• Du kommer att leda  våra plockare och ryttare.
• Hjälp till att ta med nya plockare.
• Ansvar för noggrannheten på både artikelnivå som färskheten i plockning och packning av de beställningar som skickas till våra kunder.
• Inte rädd för att hoppa på en cykel om ryttarlaget behöver det.
• Du kommer att packa & leverera beställningar till kund.
• Du kommer att handleda & utveckla teamet tillsammans med Butikschefen.
Praktiska detaljer

Startdatum: Så snart som möjligt.
Omfattning: Det är en heltidstjänst
Plats: Rådmansgatan alt Fridhemsplan
 
Övrigt
 
Vänta inte med din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju och tänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I samband med denna rekrytering samarbetare Kavall med Retail Recruitment.
 

 
Vi ser fram emot att höra av dig!
/Team Kavall


Vi är Kavall och vi ger dig färska matvaror på begäran. Att leverera matvaror på 10 minuter var fram till nyligen otänkbart, det är så det ska vara och ge dig vad du vill ha, när du behöver det. Genom att erbjuda mat av högsta kvalitet från de producenter du älskar, förvandlar vi dagligvarubranschen genom våra egna lokala butiker, en i taget.


Med start i mars 2021 är vi ett livfullt team av visionärer som är här för att omdefiniera en bransch som har varit orörd de senaste decennierna. Genom att börja hos oss ​​kommer du in i en högt tempo, utvecklande miljö där ditt arbete omedelbart påverkar någons liv. Följ med på åkturen!

www.kavall.co/sv/

Record metadata

Click to view metadata