Operativ inköpare till större industriell kund i Ljungby - vikariat [NB this opening has expired]

Occupation: Inköpare
Employer: Empleo Ljungby AB
Workplace location: Ljungby, Kronobergs län, Sverige
Last application date: 2022-11-18
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Inköpare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Till vår trevliga industriella kund i Ljungby, rekryterar vi en Operativ  Inköpare. Företaget befinner sig i en omstruktureringsfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med en Inköpare med placering i Ljungby. Hos detta företag får du som medarbetare möjlighet till både personlig och kompetensutveckling i en innovativ, internationell och expansiv arbetsmiljö.  

Företaget söker en Operativ Inköpare med fokus på de dagliga inköpen. I denna roll kommer du att jobba med operativt inköp, löpande kontakter med leverantörer rörande order och leverans. Vidare jobbar du för att nå uppsatta mål för Inköp/Logistik och support till Marknad och Produktionsplanering. För att bli framgångsrik i rollen har du inköpserfarenhet, har god teknisk förståelse och är en mycket god kommunikatör.

Rollen som Inköpare innefattar tullhantering, fraktuppföljning, fakturahantering, leverantörskontakter, kontering och inköp. En varierande och spännande roll i sin helhet med inriktning på inköp. Är du redo för ett vikariat i ett framgångsrikt och innovativt koncernbolag?

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller annan motsvarande utbildning eller yrkeserfarenhet. Utöver din utbildning har du även minst ett par års dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete/ekonomiarbete.   

Du har goda förhandlingskunskaper samt arbetar du obehindrat i Officepaketet och klart meriterande är kunskaper i Monitor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska (Företaget har engelska som koncernspråk).

Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga och har en positiv inställning samt är stresstålig och har en god förmåga att prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen har du även en ödmjuk framtoning, en god koordinerande förmåga samt trivs du att arbeta i en kommunikativ och relationsskapande roll. Du har en öppenhet för olika kulturer och människor.

Tjänsten är en vikariatsanställning på 4-6 månader.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: senast 18 november 2022


Record metadata

Click to view metadata