ICA Maxi Malmö söker Säljledare Online [NB this opening has expired]

Occupation: Biträdande butikschef
Employer: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-14

Prerequisites

Work experiences: Biträdande butikschef/Säljande butikschef;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


ICA Maxi Ystadvägen i Malmö söker efter sin nya Säljledare Online.

Butiken befinner sig nu i planingsstadiet för att utveckla avdelningen för E-handel och vi söker en ledare som vill utveckla och driva avdelningen framåt och vara med på denna spännande resa!
 
Vad innebär tjänsten?
Som Säljledare har du det yttersta ansvaret för den dagliga driften av avdelningen och du spenderar din tid tillsammans med övriga medarbetare i Online-teamet ute i butiken. Under ett arbetspass coachar och leder du teamet på ca 7st medarbetare genom att alltid föregå med gott exempel och ha en god överblick av verksamheten. Du är delaktig i beslut som rör budget, sortiment och kampanjer. Säljledaren är en person som drivs av kommunikation, kundmöte och är ytterst ansvarig för informationsflödet till kund och medarbetare. Du har ett tätt samarbete med övriga säljledare i butiken och tillsammans stöttar ni och hjälper varandra såväl som övriga medarbetare i butiken.
Online är idag den snabbast växande avdelningen och avdelningen har tuff konkurrens från andra aktörer runt om i Malmö. Säljledarens ansvar kommer vara att skapa en lönsam avdelning där god effektivitet och utveckling är en naturlig del i arbetet.

Vi söker:  
Vi söker dig som är en tydlig ledare som jobbar efter struktur och har ett gott sinne för ordning och planering. Du är driven och har en tydlig ledarstil för att skapa delaktighet hos medarbetare där ledarskapet en central del för att lyckas med en säker drift. Vi ser att du har ett aktivt ledarskap i avdelningen med hjälp av coaching och uppföljning av medarbetare. Du är en glad och positiv person och din drivkraft syns omkring dig när du arbetar.
Du ansvarar för all försäljning på avdelningen samt att utveckla nya områden och arbetssätt, vilket bland annat innebär en kontinuerlig uppföljning av att resultat och nyckeltal samt uppsatta mål och budget. Du säkerställer och ansvarar för en god kundupplevelse från början till slut. Vi ser gärna att du som söker gillar utmaningar, att varje dag utvecklas samt att du har en förmåga att organisera och leda i förändring. Du ansvarar för personalplanering på kort sikt och är delaktig i planeringsarbetet på lång sikt. 

För att lyckas i rollen:

• Har du erfarenhet från dagligvaruhandeln eller närliggande bransch
• Har du tidigare arbetat med E-handel. Meriterande är erfarenhet från ICA-Online
• Gillar du utmaningar, har en förmåga att se lösningar och är inte rädd för att ta egna initiativ
• Har du dokumenterad erfarenhet av butik och liknade arbetsuppgifter/ansvarsområde
• Har du mycket goda kunskaper i olika butiksprogram. 
• Har du dokumenterad ledar- & personalansvar
• Innehar du B-körkort
• Det är meriterande att du gått ICA's Ledarskapsutbildning BLU eller annan utbildning med inriktning på ekonomi och ledarskap.
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilket innebär 38,25h per vecka. I dagsläget är tjänstens olika arbetspass oftast förlagda under vardagar någon gång mellan ca kl 05-15. Men det kan förekomma helg- och kvällsarbete. Det kan också hända att du kommer stötta upp din avdelning genom att köra ut vissa beställningar till kund när verksamheten kräver. Där av är B-körkort ett krav. Tjänsten önskas att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.


Är detta rätt utmaning för dig? 
I samband med denna rekrytering samarbetar ICA Maxi Malmö med Retail Recruitment. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare är Julia Prevander.

Välkommen till ICA Maxi Malmö!


ICA Maxi Ystadvägen Malmö är en av totalt fyra Maxibutiker i Malmöområdet med en omsättning på 360 miljoner, med en personalstyrka på ca 110 härliga medarbetare. Butiken är lokaliserad vid en av Malmös huvudinfarter med bra tillgänglighet för våra kunder. Vi är den morgonpigga butiken med öppettid från 06.00 och stäcker sig ända fram till 23.00. Vår vision är att alltid sätta kunden i fokus och vara det självklara valet vid varje tillfälle.

För att leva upp till vår vision är vi just nu i planeringsstadiet för att skapa Malmös Ledande Stormarknad med innehåll som överträffar våra kunders förväntningar. Till hösten så slår vi upp portarna till en totalt förnyad butik med ny layout och ett uppdaterat kunderbjudande.

Vår E-handel är en av de avdelningar som utvecklas snabbast och det gäller för oss att vara med i matchen. Vi kommer under hösten göra en stor satsning på vår E-handel där vi kommer ansvara för både butiksplock och utkörning hela vägen fram till kund.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Record metadata

Click to view metadata